our 5th year anniversary weekend


We decided to do something really special and different for our 5th anniversary together. I mean, usually we go to the fast food restaurant & take those home and eating while watching netflix. It's amazing and comfy, but 5 years is kind of a special. It's a really long time. 
We went to the Ikaalinen Spa. We booked a suite for one night, we left yesterday and got back today. 
Our room was amazing. It was huge! There was own sauna, living room and bedroom. I could live there if it wasn't so freaking expensive :D.

//Päätettiin tehdä jotakin todella spessua (kukaan ei sano spessua) ja erilaista meidän viidentenä vuosipäivänä. Yleensähän me siis mennään pikaruokaraflaan ja otetaan safkat mukaan, hilataan itsemme sohvalle Netflixin pariin. Se on mukavaa ja ihanaa, mutta viisi vuotta yhdessä on tavallaan aika spesiaali tapahtuma. Se on todella pitkä aika.
Me päätettiin suunnata siis Ikaalisten kylpylään. Varattiin "sviitti" yhdeksi yöksi, mentiin eilen ja saavuttiin kotiin tänään. Huone oli todella upea ja iso! Sieltä löytyi oma sauna, makkari ja erillinen olohuone. Voisin asua siellä, ellei se olisi ollut niin kovin kamalan kallis :D.


Lot's of things had change since I was there last time (about 10 years ago), but I'm not so sure is it in a good way. Rooms have had a makeover and when we booked this, the pictures in the description was way way different than what we saw when we got there. I mean, the pictures on the hotellimaailma.fi website were old! We were surprised in a good way about that. 
Spa was still the same, same pools, saunas and waterslide. I always had thought that the waterslide would be a lot bigger, but I guess it was back then when I was half of my size. 
Outdoor pool was still there and I remembered that water would be a lot warmer there and I'm pretty sure I'm about to get ill any moment. 
Food was, expensive as usual. I took a chicken basket (which I didn't took a picture of) and the menu told me that there would be chicken, fries & curry-mango dip. I gave my dip for my boyfriend but I didn't thought that there would be anything else on my plate. Especially when I'm a bit allergic to tomatoes - there was - surprise surprise - few tomatoes in my dish. Aren't those a things you should mention in the menu or have I watched too many episodes of The Hells Kitchen? 
J had, I'm not even sure what (I't was a messy dish) and his bacon was burned. All that costed over 30€ and if you're about to go there - I'm sure you don't want to eat there. Otherwise the food was okay, a bit pricey compared to the quality. 
We had a such an amazing weekend tho and we'll see what will happen on next year. 
Whoa, five years.

// Paljon juttuja oli muuttunut kun viimeksi olin Ikaalisissa (abauttiarallaa 10 vuotta sitten), mutta en ole ihan varma onko se kuitenkaan hyvään suuntaan tapahtunutta muutosta. Huoneet oli saaneet kunnon muutoksen ja kun me tätä varattiin oli hotellimaailman sivuilla ainakin ne kymmenen vuotta vanhat kuvat. Huone oli täysin erilainen mihinkä oltiin varauduttu, mutta kuitenkin hyvällä tavalla. 
Kylpylä oli edelleen samanlainen. Samat saunat, samat altaat ja sama vesiliukumäki. Muistelin kylläkin että tuo kyseinen vesiliukumäki olisi ollut isompi, mutta hyvähän se on muistella metrin mittaisen tapin näkökulmasta. 
Ulkoilma-allas oli edelleen siellä, muistin vain että vesi olisi ollut sielläkin ehkä pikkuisen lämpimämpää ja olen melko varma että olen tulossa kipeäksi pian. 
Ruoka oli, noh, kallista kuten yleensä. Otin kanakorin (josta kuvaa en ottanut) ja menussa luki että siinä olisi vain kanaa, ranskiksia ja mango-curry dippiä. Otin kuitenkin sen dipin ja siirsin sen sitten Jempalle annosten saapuessa, mutta lautasella olikin myös tomaattia. Näin tomaatille hieman allergisena, jota en kuitenkaan tajunnut että siinä lautasella voisi olla, pohdin että eikö tuollaisten juttujen yleensä pitäisi lukea siinä menussa? Vai olenkohan katsellut liian monta jaksoa Hells Kitcheniä? 
Jemppa otti jotakin ( en ole varma mitä, pekonipossua?), jossa oli palanutta pekonia. Koko hoito maksoi yli 30€ enkä ole ihan varma lähtisinkö noista annoksista loppupeleissä hinta-laatusuhteeltaan tuonkaan verran maksamaan. Muuten se oli ihan hyvää, mutta tuo hinta-laatusuhde, bhyrr. 
Meillä kuitenkin oli mahtava viikonloppu ja saapi nähdä mitä ensi vuonna tapahtuu. 
Whoa, viisi vuotta.

Jasmin

No comments

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥