mini asparagus rolled in bacon


Hey you, yes you there other side of the screen! I realised that I start lot of my sentences by realising something I haven't done in a while and this is no exception. 
I realised that I haven't done a food-related post in ages! It's been so long. 
This is a mix of a super healthy green asparagus and not so healthy bacon. 

Hei sinä, jep, sinä siellä ruudun toisella puolella! Tajusin että aloitan paljon postauksia tajuamalla asioita jostain mitä en ole tehnyt hetkeen, tämäkään ei siis ole poikkeus. 
Tajusin, että en ole tehnyt ruokaan liittyviä postauksia pitkään aikaan! Todella pitkään. 
Tämä onkin siis sekoitus superterveellistä parsaa ja ei niin terveellistä pekonia.
This is a really simple one, heat your oven in 225°C degrees. All you need is a green asparagus ( I used the mini versions, because they were so cute and I couldn't leave them in the store) and bacon. 
Oven is also pretty necessary and a oven tray, duh. 
I cut one bacon slice to half so I could get them a bit smaller, but if you're using long asparagus that slicing is not so necessary. 
While I googled how to do asparagus in the oven, with bacon, I found out that you have to cut a piece out of the asparagus. That is because it's a bit dry. 
After cutting and slicing I just simply rolled the bacon over the asparagus and baked it in the oven as long as the bacon was ready. 
Simple, cute and tasty! 
Have you ever tried this? Let me know in the comments. 

Tämä on todella yksinkertaista. Lämmitä uuni 225°C asteeseen. Tarvitset vain parsaa (käytin miniparsoja, kun ne oli vaan niin söpöjä etten malttanut niitä jättää sinne kaupan hyllylle lojumaan) ja pekonia. 
Tietenkin uuni ja vuoka on myös aika tärkeitä tässä projektissa, duh. 
Leikkasin pekonit puoliksi, että saisin niistä hieman lyhkäsempiä paloja, mutta jos käytät niitä ns. normaalimittaisia parsoja tuota leikkausta ei tarvitse tehdä. 
Googlasin myös että miten valmistetaan parsaa, käärittynä pekoniin, huomasin että moni on leikannut niiden toisesta päädystä noin senttimetrin mittaisen osan pois, koska se on hieman kuiva. 
Kaiken tuon leikkelemisen jälkeen, rullasin pekonit parsan ympärille ja paistoin niitä uunissa kunnes pekonit olivat kypsiä. 
Yksinkertaista, söpöä ja maukasta! 
Oletko koskaan kokeillut tätä? Kommenttiboksi on avoinna. 

Jasmin

2 comments

 1. Nyt jos vain söisin pekonia ! :D Tosi kiva idea, varmasti monelle mieleen. Mitä laittasit noitten kanssa? perunaa tai jotain vastaavaa?

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, en mäkään syö pekonia :D perunaa me laiteltiin noitten kanssa, tehtiin vielä kun k-kaupalta löytyi uusia pottuja. Niitä sitten napostelin oivariinin kera menemään kun Jemppa onnessaan veteli noita kääröjä naamariin :D

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥