"You have prettier jacket than your dad or mom does have."


We are babysitting my boyfriend's niece and we went to the food market earlier today after realising that our fridge didn't contain anything else than a light. Well, of course we went all together and it went pretty well with a 3-year-old. She was like an angel, or I guess she was just tired or either confused about being with us in the food market. 
When we went to pay our groceries an older woman behind us started to talk to us, or actually she started to talk to his niece. She said things like "you're so cute, your hat is cute." Then she said one thing I can probably remember my whole life.
"You have prettier jacket than your dad or mom does have."
I was on my mind like, haha, sorry ma'am but that's not our child. 
Then I started thinking that do we really look old enough to have a 3-year-old daughter, or is it just because being a teen-parent is so common nowadays and I have nothing against it, I just got so confused. This is what I've been thinking whole entire evening. 

Meillä on Jempan siskontyttö lainassa ja mentiin sitten ruokakauppaan aikaisemmin päivällä kun tajuttiin että eihän meillä ole mitään sille syöttää kun jääkaapin sisältö on pelkästään se lamppu siellä joka syttyy ja sammuu kun ovea avaa ja sulkee. No, tottakai menimme sitten kaikki yhdessä ja se meni yllättävän hyvin kolmevuotiaan kanssa. M oli kuin enkeli, tai sitten hän oli vain väsynyt tai joko hämmentynyt faktasta että hän oli meidän kanssa kaupassa.
Kun menimme sitten jonkin ajan kuluttua maksamaan ostoksemme, vanhempi rouvashenkilö alkoi siinä omien ostosten hihnalle lastaamisen ohessa juttelemaan meille, tai oikeastaan tälle siskontytölle.
Hän sanoi asioita kuten "oletpas sinä suloinen, sinulla on hieno pipo." Sitten hän sanoi jotain, jota en varmasti vähään aikaan tule unohtamaan. 
"Sulla on kyllä hienompi takki kuin isillä ja äidillä on."
Mielessäni pohdiskelin että, hehe, anteeksi nyt vain rouva mutta tämä ei ole meidän lapsi, jätin sen kuitenkin sanomatta ja hymyilin nätisti.
Aloin kuitenkin ajatella, että näytetäänkö me tosiaan tarpeeksi vanhoilta että meillä voisi olla nyt kolme vuotias tytär, vai johtuneeko se sitten siitä että teinivanhemmuus on vain niin yleistä nykyään. Eihän minulla siis mitään sitä vastaan ole, mutta hämmennyin vain hirmuisesti ja luonnollisesti sitä olen tässä koko illan pohdiskellutkin.

Jasmin
- picture: weheartit.com

SOCIAL MEDIAS:
SC: jjjasuliii

No comments

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥