APRIL FAVOURITES


Once again (seriously again) it's this time of the month when I'll make a list of my past month favorites. It's so confusing every time when it comes to this. 
This month I have been chosen my newest facial beauty products which I bought from Germany, my new purse which is also from Germany and those lovely little bracelets.
I took these pictures with my new iPhone 6 and I'm a bit impressed of the quality, at least in the last picture at the end of this post. 
Reason why I didn't use my real camera is that once again I've been managed to get the charger of it lost somewhere in this apartment for some unknown reason. I believe it must be somewhere in my luggage, which I also haven't unpacked yet.


Taas kerran (oikeasti, taas) on tämä aika kuukaudesta, jolloinka listaan mun menneen kuukauden lemppareita. Hämmentää aina yhtä paljon kun kuukausi vaihtuu.
Tässä kuussa oon valinnut monta "saa naama nätiksi" - tuotetta, jotka ostin Saksasta, kuten myös uuden lompakkoni joka on tähän listaan päässyt. Sitten on vielä nuo kivat rannekorut.
Otin nämä kuvat mun uudella iPhone 6:lla ja olen aika hyvällä tavalla yllättynyt näiden laadusta, ainakin viimeisistä kuvista tätä postausta. 
Syy sitten taas, miksi puhelimella kuvaamaan päädyinkään on yllätys yllätys se, että olen tunkenut kamerani laturin taas niin varmaan paikkaan josta en sitä itsekään löydä. Uskon että sen täytyy olla jossakin mun matkalaukussa, jota en sitäkään ole vielä purkanut.


Rival de Loop - Natural lift Make-up
Manhattan - wake up concealer
Manhattan - soft compact powder natural look

At first sight I was a bit suspicious of these, because these are products I've never used before in my entire life. Actually I believe that when I went to Germany that was a first time I even heard of these make-up brands. I noticed that they're really cheap, when compared to Maybelline's products I usually use. And so far they've been really good. One bad thing what is in these is that these products are not available in Finland so I have to travel somewhere else every time that some of these run out. 

Ekalla silmäyksellä olin hieman epäileväinen näitä kohtaan, koska nämä on tuotteita joita en ole koskaan aikaisemmin elämässäni käyttänyt. Oikeastaan, uskon että kun menin Saksaan, se oli ensimmäinen kerta kun ylipäätään näin mitään näistä tuotteista. Huomasin että nämä olivat todella halpoja, eikä vain Saksan hintojen vuoksi, vaan kun vertaa esimerkiksi Maybellinen tuotteisiin joita normaalisti käytän. Tähän asti nämä ovat olleet todella hyviä. Yksi ongelma näissä vain on: näitä ei saa Suomesta, joten aina kun jokin näistä loppuu, taitaa täytyä matkustaa jonnekin mistä näitä sitten saapi.


Pieces - bracelets
Bershka - purse

These bracelets are something I never use, until now. I've always been more like a "silver forever" person, but now when I got that Ted Baker's clutch bag I found out that it's not that bad to wear golden jewellery. 
Also some of you might remember last July when I was in Spain and I bought my another purse from Bershka, this one I fell in love with in Germany so I had to take it home with me.

Nämä rannekorut on jotakin mitä en ikinä käyttäisi, paitsi nyt. Oon aina ollut enemmänkin sellainen "hopeaa aina ja ikuisesti" ihminen, mutta nyt kun ostin sen Ted Bakerin clutchin, huomasin että eihän se kultainen väri koruissa niin kamala nyt olekaan.
Myös jotkut teistä saattaakin muistaa kun viime heinäkuussa ollessani Espanjassa ostin Bershkasta lompakon, niin tämän valkoisen näin Saksassa, rakastuin ja ostin. 


1st of May went at home with some family over and the day before we celebrated it with some friends. 

// Vappu meni kotona perheen kanssa ja päivää ennen juhlittiin sitä muutamien kamuleiden kanssa.


On Saturday when I got home from work I saw two things I love together, Ted Baker & Mini Cooper. I also received a huge package which included new lamp for our kitchen, now let's just wait and I'll have it in the roof. 

// Lauantaina kun pääsin töistä kotiin näin kaksi rakastamaani asiaa yhdessä, Ted Bakerin & Mini Cooperin. Hain myös postista paketin, josta paljastui uusi keittiön lamppu, nyt vain odotellaan kunhan se löytää tiensä kattoon!


IIHF15 started also this weekend, and I don't feel like we lost the first game against USA anymore now when I saw how Canada kicked Germany. 10-0, woah.
What a difference between two teams! 

// Jääkiekon MM-kisat alkoivat myös tänä viikonloppuna ja musta ei tunnu enää niin pahalta että hävittiin se perjantainen peli USA:ta vastaan, varsinkin kun näin kuinka Kanada pesi Saksan. 10-0, woah.
Niin iso ero kahdella joukkueella! 


This picture is one I'm amazed about, can you believe it has been taken with iPhone? Feels so unreal, but it is. There's our Sydney everybody! 

// Tämä kuva on se mitä hämmästelin alussa. Voitteko uskoa että se on otettu iPhonella? Ei tunnu yhtään siltä, mutta joo, kyllä se on. Siinä on meidän Sydney! 


Jasmin

4 comments

 1. I haven't tried any of these makeup products! Your guinea pig is adorable x

  Heather | Of Beauty & Nothingness x

  ReplyDelete
  Replies
  1. She is just awesome & she thanks you x

   Delete
 2. Hyviä kuvia kännykällä :o Nekin kehittyy ihan huimaa vauhtia! :D
  ps. osaisimpa käyttää rannekoruja ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rannekorut ja kaulakorut on se mun juttu❤️ Sormuksia en osaa käyttää, mutta kai sitäkin pitää jossain vaiheessa alkaa harjoitella ihan kaukaisen tulevaisuudenkin kannalta ;)

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥