6 pictures from the weekend


This week must have been the worst week ever, because of my lack of sleeping - waking up 4am and going back to sleep after 11pm. But we've made it! We've moved to a new lovely apartment. There's still some stuff and furniture which are looking for their places but I'm not going to hurry with them, especially knowing that next week will be running from place to a place at work.
I've fallen in love with the view from our kitchen window, I could just sit there and watch while clouds are moving and it looks like summer has arrived.

Tämä viikko on ollut varmasti kamalin viikko koskaan, pienessä unenpuutteessa on menty - herätty neljältä aamulla ja menty takaisin nukkumaan vasta yhdentoista jälkeen illalla. Mutta me tehtiin se! Ollaan nyt virallisesti muutettu uuteen ihanaan asuntoon. Onhan täällä nyt vieläkin huonekaluja ja tavaraa levällään etsimässä omia paikkojaan, mutta mulla ei ole niiden kanssa mikään kiire. Varsinkin kun tiedän jo nyt että ensi viikko tulee olemaan töissä hieman kaootihko. 
Oon rakastunut näkymään meidän keittiön ikkunasta, voisin vaan istua siellä ja tuijottaa kuinka pilvet liikkuu ja kesä tekee tuloaan.While others were partying their graduation on Saturday, we were cleaning our old apartment and melting our old freezer, well how classy is that? 

Kun muut juhlivat valmistujaisiaan lauantaina, me oltiin vanhalla kämpällä siivoamassa ja sulattamassa pakastinta, kuinka juhlavaa se nyt oli?


My boyfriend took this photo with my iPhone 6 and I'm still not over about how freaking good that camera is in it.

Jempula otti tämän kuvan mun iLuurilla ja en edelleenkään ole päässyt yli siitä kuinka hyvä tuo kamera siinä on.I did those freaking delicious, or so I've been told, meat balls and yea. That's all about my weekend, how was yours? 
Congratulations to all who graduated this weekend! 

Tein noita supermakoisia, tai niin mulle sanottiin, lihapullia ja joo. Siinäpä kaikki mun viikonlopusta, miten sulla meni viikonloppu? 
Onnea kaikille tänä viikonloppuna valmistuneille! 

Jasmin

FIND ME:
snapchat: jjjasuliii

2 comments

 1. Voi ei, väsymys on niin kamala tunne.. :<
  Mutta; Onnea uuteen kotiin!
  (mäkin välillä ihmettelen miten hyviä kameroita on nykyään puhelimissa :o )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoskiitos :-) väsymystä pukkaa muutenkin kuin noiden herätysten ansioista, mutta kylläpä tämä tästä piakkoin kaiketi helpottaa. Onneksi on kahvia!
   Hahah joo, se on välillä toisinaan aika pelottavaakin miten hyvin ne saa niin pieneen tilaan mahtumaan niin paljon kaikkia härpäkkeitä että laatu on tuo! :o

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥