siegessäule | berlin

I thought a lots of things when we went to see this statue. My thoughts were about my life. I was thinking how lucky I'm to get this opportunity to see a whole new country, a country of which everyone has told me so much of. I was thinking how happy I was. 
Life haven't always been this good for anyone of us, and there I was - standing next to enormous statue thinking about how happy I was.
I was with two good friends. My legs were killing me but it didn't matter, all that mattered was the moment there. The statue looked gorgeous. 
My boyfriend is always amazed by the way I see things, way I think about things - or that's what he's saying, truth probably is that even he doesn't know what's going inside of my head. 
Anyways, the moment was perfect, even tho one thing was missing.
I hope that someday I'll get to go to there with him and share that moment with him.
Ah how cheesy.

Ajattelin tosi paljon juttuja kun mentiin katsomaan tätä patsasta. Elämästäni. Ajattelin kuinka onnekas olin saadessani mahdollisuuden nähdä kokonaan uusi maa, maa josta kaikki on mulle niin kamalan paljon puhuneet. Ajattelin kuinka onnellinen olin.
Elämä nyt ei ole koskaan aina ollut ihana kenellekään meistä ja siinä mä olin - tönötin jäätävän patsaan vieressä ajatellen kuinka onnellinen olin.
Olin kahden hyvän ystävän kanssa. Mun jalat teki tappokuolemaa, mutta sillä ei ollut väliä. Vain sillä hetkellä oli väliä. Se patsas oli kaunis.
Jempula hämmästelee aina mun tapaa nähdä asiat ja mun tapaa ajatella asioita - tai se nyt on mitä se mulle sanoo, totuus luultavasti on että edes hänellä ei ole hajua siitä mitä mun päässä aina liikkuu.
Joka tapauksessa, se hetki oli täydellinen vaikkakin yksi juttu puuttui.
Toivottavasti jonain päivänä pääsen Jemputtimen kanssa tonne ja voin jakaa sen hetken hänen kanssaan.
Aika imelää.

Jasmin

2 comments

 1. Wau! on kyllä upeen näkönen patsas :) Näitä reissupostauksia on kiva lukea.
  Iskee matkakuume! :D

  ♥myblog-bysini.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on kyllä totta :D !! Mullakin taas kauhee hinku lähteä johonkin, noh, elokuuta odotellessa :D

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥