march favorites


Hey everyone! It's this time of the month again, why are these months going by so fast!? I know I've been total asshole lately and haven't been updating anything here in a very long time, and I sincerely want to apologise that. 
This month I've been under a lot of pressure, and not because of work this time. It's this freaking school thing I'm doing. I'm trying to apply again to a school where I didn't get last fall and there's so much to do before entrance examinations. 
I'm so dead, and lost with the final task of my list and I have absolutely no clue how I'll survive from it, so I hope you understand. 
I want to thank every single one of you for staying here and reading my awful wannabe-blogposts while I've been away. You're all so lovely! 

Heipat! Se on taas tämä aika kuukaudesta, miksi nämä menee niin nopeasti!? Mä tiedän että oon ollut kunnon kakkapää viimeaikoina, enkä ole postannut mitään tänne pitkään aikaan, ja oon teodella pahoillani siitä. 
Tämä kuukausi on ollut äärimmäisen stressaava, ja ei tällä kertaa töiden vuoksi. Se on nämä hemmettin ennakkothetävät joita koitan väsäillä. Koitan tosiaan siis hakea uudestaan kouluun, jonne en viime vuonna päässyt ja ennen pääsykokeita on ihan helvetisti tehtävää. 
Oon ihan poikki ja hukassa viimeisen tehtäväni kanssa, ja mulla ei ole tosiaan harmaintakaan aavistusta miten sen saisin tehtyä, joten toivon että ymmärrätte edes pikkuisen. 
Haluan kiittää kaikkia jotka on pysyneet tämän parissa ja lukeneet näitä wannabe-crappypostauksia kun olen ollut vähän kateissa. Ootte kaikki niin ihania! 


THE I LOVE THIS COLOR NAIL POLISH

I can't remember what shade this is in, but I've been loving this color lately. Weird tho, I'm more of those -black-nails-everyday- type of people. It's spring! 

// En muista sitten kuollaksenikaan missä sävyssä tämä on, mutta olen tosiaan tähän väriin viimeaikoina kovin tykästynyt. Outoa sinänsä, olen enimmäkseen noita -mustat-kynnet-joka-päivä- tyyppejä. On kevät! 


THE BODY SHOP VITAMIN E LIP CARE

This lip balm has been saving my lips every day this month. My lips are so terrible this time of the year and this will help them survive. I bought this from Sweden and I have no ragrets. Not even a single letter ;)

// Tämä huulirasva on pelastanut mun huulet joka päivä tässä kuussa. Mun huulet on ihan kamalat tähän aikaan vuodesta ja tämä on auttanut niitä selviämään. Ostin tuon Ruotsista ja en kadu sitten tippaakaan.


THE BODY SHOP VITAMIN E NOURISHING NIGHT CREAM

I really must love my face.. Wait, what? This one I also bought from our little weekend getaway trip to Sweden and I've used it almost every night and I must say that it has helped my skin very much, so that's why it's on the list. It also smells amazing, but that doesn't surprise you, doesn't it? 

// Mun täytyy rakastaa mun naamaa.. Eikus, mitä? Tämän mä ostin myös tältä meidän pikku viikonloppuvisiitiltä Ruotisiin ja oon käyttänyt sitä lähestulkoon joka yö. Pakko sanoa että se on auttanut mun kuivaa ihoa huomattavasti ja sen takia se tälle listalle pääsikin. Se myös tuoksuu tosi hyvälle, mutta sehän ei yllätä, eihän?


CHOCOLATE CHIP COOKIES

Do I even have to explain? Do I?

// Tarvitseeko mun edes selittää? Tarvitseeko?


VICTORIAS SECRET: SECRET CHARM, honeysuckle & jasmine

This is also one thing I bought from  Sweden and I picked this one, because it's so fresh and lovely. 

// Tämän ostin Ruotsista myös ja valitsin tämän, koska se on niin freesi ja ihana.


VICTORIAS SECRET: LOVE SPELL, cherry blossom & peach

I got this as a birthday gift from my co-workers and it's so lovely to apply this on your skin on the evening and when you wake up you still smell cherry blossom & peach. 

// Sain tämän synttärilahjaksi työkavereiltani ja sitä on niin ihana laittaa illalla kun aamulla herää tuoksuen kukilta ja persikalta.

Jasmin

No comments

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥