WHERE AM I?


I've been little away lately! I  have done so much school work for my school application so this blog has been a little bit on the second place in my life. I have so much to do, I just wanted to update something for you. 
I've also had this little project on our balcony and when it's ready I'll make a post of it. 


Oon ollut vähän poissa viime aikoina! Oon tehnyt niin paljon koulujuttuja mun hakemusta varten, (kulttuurituotanto, digitaalinen viestintä & käsikirjoittaminen), joten tää blogi on jäänyt vähän toissijaiseksi tässä. Mulla on edelleenkin tosi paljon tehtävää, ajattelin vain tulla päivittelemään vähän väliaikatietoja. 
Mulla on myös parvekkeella projekti, mutta siitä enemmän sitten kun saan sen valmiiksi. 

No comments

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥