wild argan oil by The Body Shop | BLOGMAS DAY 22
My boyfriend gave me my Christmas gift this year early and he had bought me this Christmas package of Wild Argan oil series from The Body Shop. I've talked about it so much and I know he listens ;) 
I fell in love with these products at a first sight they came out, they smell so good! I just want to eat them all. They're not so healthy tho.. Just a little bit? Omnom.
This package included bath lily, lip balm, body butter, body scrub and bubbling bath soap <- that one I'm going to use in shower tho, because we don't have bath.

Jemppa antoi mulle joululahjan tänä vuonna jo vähän etukäteen ja hän oli ostanut mulle tämmöisen joulupaketin Wild Argan Oilin sarjasta, Body Shopista. Oon puhunut tästä niin paljon ja tottahan toki hän on minua kuunnellut ;)
Rakastuin tähän sarjaan samantien kun se julkaistiin, ne tuoksuu niin uskomattoman hyvälle! Mä vaan haluan syödä ne kaikki. Ne ei kai ole niin terveellisiä syötäväksi.. Ehkä vähäsen? Omnom.
Tässä paketissa tuli kylpykukkanen, huulirasva, vartalovoi, vartalokuorinta ja kylpysaippua. Kylpysaippuaa tulen kyllä käyttämään enemmänkin suihkusaippuana, ammettahan meillä ei ole.


This body butter promises to treat, care and nourish skin for 24 hours and make it smooth. 

Tämä vartalovoi lupaa huolehtia, kosteuttaa ja pehmentää ihoa 24 tunnin ajan.


This lip balm came with this small package which is useful, fits in everywhere but gets lost easily. It's making my lips feel so soft and lovely which is really good through winter times. I'm absolutely loving it.

Tämä huulirasva on tehokas pieni pakkaus, tosi kätevä, sopii joka paikkaan mutta menee myös toki helposti hukkaan. Se saa mun huulet tuntumaan pehmeiltä ja ihanilta, mikä on todella hyvä varsinkin näin talvisin. Rakastan! 


This body scrub was first thing I got interested in this series and I seriously can't wait to try it out! 

Tämä vartalokuorinta oli ensimmäinen asia josta tässä sarjassa kiinnostuin, enkä malta odottaa että sitä pääsen testailemaan! 


Have you tried any of these?

Oletko kokeillut jotain näistä?

2 comments

  1. Oo, oon itekin miettiny ton ostamista ja nyt sait mut kyllä myytyä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan mahtava paketti! Haluisin hakee itte viel sen hierontasaippuapalan tai sen, se vois olla muy bueno kans :-)

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥