new look | BLOGMAS DAY 18


I really have to say that I have the most amazing boyfriend ever! I wanted something new for this blog and what would be better than change way it looks. Huge thanks goes to my boyfriend who helped me with it - I really couldn't do this without him. 
Please, let me know what you think! I'd be more than happy to read your thoughts of it :-) I'm super excited! 

Mun on nyt ihan pakko leijua ja sanoa että mulla on varmasti maailman paras poikaystävä ikinä! Halusin jotakin uutta tähän blogiin ja mikä olisikaan parempi kuin uusi ulkoasu. Iso kiitos menee siis poikaystävälleni, jota ilman en olisi tästäkään selvinnyt.. Hehe.
Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette tästä! Olisin enemmän kuin iloinen saadessani lukea teidänkin ajatuksia tästä :-) Olen niin super innostunut! 

4 comments

 1. loooooving it! ihanan simppeli.

  ReplyDelete
 2. On kyl aivan ihana ulkoasu! :) Kivasti noi some-ikonit sulla tuol ylhäällä. Tää on jotenki mukavan raikas ja valkosuudestaa huolimatta tää on jotenki omalla tavallaan persoonallinen.

  Olispa mullakin sellanen poikasystävä, joka laittasmun blogin ulkoasun pyynnöstä kuntoon. :D hah.

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, kiitos :-)! No toi on muutenkin tommonen ihme hifistelijä nii se keksii kaikennäköst, ja täst tuli ihan mun tyylinen. Tarkotuksena oli hakeekki vähä semmost suht valkost simppelii teemaa :-)

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥