merry christmas ! | BLOGMAS DAY 24Christmas is finally here which means that this is my final blogmas blog post. Wow, how fast have this time gone? Since it's last day of this journey (which doesn't mean that I'm not going to post anything rest of the year), I have a big announcement to make.

Joulu on vihdoin täällä, joka tarkoittaa siis sitä että tämä on mun viimeinen blogmas-blogipostaus. Vau, kuinka nopeasti tämä onkaan mennyt? Koska tämä on viimeinen päivä tätä matkaa (joka ei nyt siis tarkoita sitä etten aio loppuvuotena tehdä postauksia), mulla on iso ilmoitus teille.We had snow last Sunday! And that's not my announcement, I'm just really happy to have a white Christmas after many many many years. 
Last Sunday I also went to have a cup of coffee and a chocolate cake to die for with Jenna and Susanna and we've finally decided when we're going to go to Berlin. So yes, Germany is calling for us on April and I'm more than excited. 
Seriously, I can't wait! 

Have yourself a merry Christmas everyone! 

Meille tuli lunta viime sunnuntaina! Ja tuo ei ollut se minun ilmoitukseni, oon vain äärimmäisen onnellinen valkoisesta joulusta, jota meillä ei ole moneen, moneen moneen vuoteen ollut.
Viime sunnuntaina kävin myös kahvilla ja syömässä ihan mahtavaa suklaakakkua Jennan ja Susannan kanssa. Ollaan nyt sitten vihdoin päätetty milloin matkaamme Berliiniin. Joten kyllä, Saksa kutsuu meitä huhtikuussa ja olen ihan superinnoissani.
Oikeasti, en malta odottaa! 

Hyvää joulua kaikille! 

4 comments

  1. Hyvää Joulua!! :-)

    (Sun blogilla on muuten ihan sairaan hieno ulkoasu!)

    ReplyDelete
  2. That desert looks so amazing! Pass me a piece please! ;)

    www.simplydavelyn.com

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥