ESPAÑA | DAY 8Maanantai oli laiskottelupäivä. Se itseasiassa oli oikeesti semmonen päivä ettei kumpikaan jaksanut kirjaimellisesti nousta sängystä. Jos jaksoi - matka jatkui sohvalle.
Voidaan silti olla ylpeitä itsestämme, käytiin nimittäin ostoskeskuksessa törsäämässä taas vaihteeksi. 
Tällä kertaa metsästin pikkuveljelle tuliaisia. Toiveena tottakai oli kaikki lelut mitä Espanjasta löytyy, mutta keksin ihan loistavan tuliaisen sille samantien kun näin tuon ihanuuden lelukaupassa.

Eikä me tietenkään tälläkään kertaa vältytty Primarkilta - otin vain pikkukoriin tavaraa, eli mitään isoa en vienyt kassalle. Löysin ponnareita, pinnejä. Pinnejähän ei koskaan voi olla liikaa, eikö?
Primarkista ostin myös alusvaatteita ja kasvonaamion.


Aion koeajaa tuon kasvonaamion illalla tuon saippuapurnukan kanssa. 
Etsin jotain uutta suihkusaippuaa, mutta sen täytyi olla sellaista joka sopii myös kylpyammeeseen - jos vaikka tulee mahdollisuus päästä kylpyyn Espanjan ulkopuolellakin. Purkki tosiaan maksoi 2,99€ ja se tuoksuu ihan mahtavalta! 
Samaisessa putiikissa myytiin myös meikkejä ja koska mun puuteri alkaa olla loppumaisillaan taas pikkuhiljaa, sain sieltä uuden samanlaisen ja vain hintaan 4,65€:a. Suomessa saisit maksaa itsesi kipeäksi saman merkkisestä, tismalleen samasta puuteripaletista, vaikka kyseessä onkin vain Rimmelin puuteri.

No comments

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥