ESPAÑA | DAY 2 & 3

DAY 2:


Ollaan kävelty ihan uskomattomat määrät. Tiistain suunnitelmaanhan kuului heti aamulla rannalle meno, mutta onneksi satoi vettä niin saatiin pötkötellä vielä muutama tunti. Ja kyllä, saan rannalle menemisen kuullostamaan pakolliselta, sitä se onkin - uima-allas on edelleen huollossa. Tiistaina ei siis menty rannalle, käveltiin kuitenkin ihan sinne asti ja hilluttiin siellä kyllä tovi, tuuli kävi iltaa kohden kuitenkin aika vilpoiseksi ja otettiin taksi takasin vuoren huipulle.

DAY 3: shopping dayy❤️

Käytiin Parque Miramarissa shoppailemassa. Mukaan tarttui Primarkista järjettömästi tavaraa, sekä pikkusiskolle vähän tuliaisia. Bershkasta löytyi uusi rahapussi ja Stradivariuksesta muutama paita.


Rakastuin tähän rahapussiin välittömästi. Enkä tiedä edes miksi koska vaihtoehtoina oli tuo ja musta ja valitsin ton. Normaalistihan olisin ottanut mustan mutta toi enemmänkin huusi mun nimeä. 
Sisällä on monta ihanaa taskua mihin voi piilotella kaikkea kivaa! 


Löysin nuo kaksi kevyttä t-paitaa Stradivariukselta. Ne on niin ohkasia, pehmosia ja niissä on kiva teksti. Haluaa hamstrata lisää.


Sitten päästään Primarkkiin! Mun silmät laajeni semmosiksi lautasantennin kokosiksi palloiksi kun tajusin että täällä on Primark. 
Tuoksukynttilät pink jasmine ja fresh cotton lensivät suoraan koriin. Pinkki tuoksuu semmoselta pehmeeltä mutta samalla tosi raikkaalta ja sitten tuo sininen tuoksuu ihan meidän pyykinpesuaineelta. 


Ylimmät kengät on niin hyvät jalkaan, hinnaltaan ja ihan vaan yleisestikin. I-H-A-N-A-T-!!
Alimmat myös, josko hieman yksinkertaisemmat, mutta nyt mietin että minne laitan mun kaikki kengät.


Kun toppi maksaa 1,5€-2,5€ se täytyy viedä kassalle.


Pikkusiskolle Primarkista tarttui mukaan tuommoset söpöt pupukynnet! Tuitelitui.


Ps! Onneksi ollaan kävelty miljoona kilometriä päivässä - löydettiin mäkkäri ja mäkkärin wi-fi ;)
Mitäs sinne hyiseen Suomeen kuuluu?

1 comment

  1. Iiiihana toi bershkan lompakko!! Täällä sataa vaan vettä ja on ihan järjettömän kylmä. Väännän naamaa pörrösukat jalassa ku kattelen noita kuvia.. Kuulostaa niiiin ihanalta voi että! Nauttikaa niin superisti :-)

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥