ESPAÑA | DAY 1


Ensimmäinen päivä meni pitkälti sopeutuessa kuumuuteen ja kuivuuteenkin. Koska kun Suomesta maanantaina lähdettiin oli varmasti lämpömittari melkein miinuksella ja  satoi vettä siihen malliin että oli suorastaan onnellinen kun pääsi pois, lämpimään.


Ensimmäisen päivän saavutuksiin kuului siis olohuoneeseen levittäytyminen, kirjaimellisesti. Ollaan räjäytetty tää koko paikka ihan totaalisesti täyteen meidän matkatavaroista.
J:llä taitaa olla vähän sopeutumisvaikeuksiakin kun taksikuskit puhuu espanjaa ja englantia sekaisin, onneksi voin toimia tulkkina. Vaikkakin pohjalla on vaan Serranon perhe, Mi gorda bella ja se Zorro-sarja mikä neloselta tuli joskus. Oonhan mä muutaman kurssinkin sitä käynyt.
Ekan päivän saavutuksiin kuului myös kaupan löytäminen. Herranjumala että voi tää "mökki"systeemi olla kaukana kaikesta! Meille kerrottiin että kauppa on lähellä - tottakai se on jesusauta lähellä jos on auto vuokrattuna. Meillä kun ei ole, joten ihan rehellisesti sanottuna käveltiin varmasti huvikseen viisi kilometriä ympäri Calahondaa, ja täällä kun ei maan tasaisuudesta ole tietoakaan en luultavasti pääse seuraavana päivänä ylös.
Käveltiin varmasti melkein kahdeksan kilometriä tänään yhteensä, maastossa jossa on pelkkää ylämäkeä. Otetaan tää vaikka sitten semmosena kuntoilureissuna. Noh, löydettiin kuitenkin vihdoin oikea reitti ja samalla ranta jonne mentiin istuskelemaan joksikin aikaa kunnes kerättiin kaikki mahdolliset tavarat mitä kaupasta vain voisi saattaa tarvita, ettei tarvitsisi hinata niitä ylämäkeen jokaikinen päivä.


Ja kuten kuvasta huomata saattaa noi cittarin fläpyttimet eivät ehkä ole maailman käytännöllisimmät kengät täällä. Totesin sen tuossa itsekin kun kauppaa etsimme - tai sitten se johtui siitä etten katsonut minne astun. Ensimmäisen päivän saldona siis sininen ja turvonnut vasemman jalan isovarvas.

No comments

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥