2016/01/01

oh, it's 2016.Happy New Year lovelies! Seems like it's time to share my resolutions for this year but I don't have any. Not a single resolution. Or actually I promised myself to brush my hair more often if that does count, otherwise, I got nothing. 
I'm so full of promises what one can't keep anyways, so why would I make any? 
Haha, at least I know I can't keep my promises. 
How was your last day of 2015? I had a lovely time watching fireworks behind our kitchen window and having a HIMYM-marathon with my lovely fiancé. 
My nose is something like after WW2, but I don't have any fever anymore so I'm going to be back to work tomorrow. 
I also ordered something very nice and I can't wait to show it to you when it arrives. 
There's also a small [read: huge, at least for me],  project I'm currently working with and when my voice is back, I can't wait to finish it and share it with you when it's done. 
So many cool things planned for 2016. 

// Hyvää uutta vuotta ihanat! Näyttää vähän siltä, että olisi aika jakaa näitä uudenvuoden lupauksia mutta mulla ei ole tasan ainuttakaan. Ei yhtään. Tai oikeastaan, lupasin itselleni että harjaan hiuksiani vähän useemmin kuin aamulla ennen töihin lähtöä. Jos se siis lasketaan, muuten, mulla ei ole ainuttakaan lupausta. 
Olen niin kyllästynyt lupauksiin, joita ei kuitenkaan voi pitää, niin miksi niitä sitten tekisin itsekään. 
Hahah, ainakin tiedän etten voi pitää lupauksiani. 
Miten sillä sujui vuoden 2015 viimeinen päivä? Mulla oli mukavaa. Katseltiin J'n kanssa raketeita keittiön ikkunasta ja pidettiin kevytmuotoinen HIMYM - maratooni. 
Mun nenä on jotain aivan kuin toisen maailmansodan jälkeen, mutta mulla ei ole enää kuumetta joten huomisesta tuleekin työpäivä. 
Tilasin myös jotain superihanaa, enkä malta odottaa että sen pääsen teille esittelemään. 
Mulla on myös pieni [lue: iso, ainakin mulle] projekti käynnissä ja kun mun ääni on saapunut takaisin keskuuteemme, en malta odottaa että saan sen valmiiksi ja ehkä jopa julkaistuakin. 
Niin paljon siistejä juttuja suunniteltuna vuodelle 2016. 


Jasmin

1 comment:

  1. It's good to not make promises that you know you can't keep. Sounds like you had a lovely last day of 2015. All the best for 2016!

    Michelle | sunshinegold

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic