2015/12/11

NEW IN: yves rocher | BLOGMAS DAY 11


Time to show you some newbies once again and this time it includes Christmas presents too. Well, for my mum. 
I've never ordered anything from catalogue before, but this has been very successful experiment. I was wondering what to get my mum for Christmas and ended up picking a few things. 

// Aika näyttää taas pitkästä aikaa joitakin uutuuksia ja tällä kertaa niihin sisältyy muutama joululahjakin. Äidilleni lähinnä. 
En ole ikinä aikaisemmin tilannut katalogista mitään, mutta tämä oli erittäin onnistunut kokemus. Pohdinkin mitä ostaisin äidilleni lahjaksi ja päädyinkin valitsemaan muutaman jutun. 


For myself I got these lovely candle jars and they will be decorating our Christmas dinner table. 

// Itselleni löysin nämä ihanat tuikkukipot ja ne tulevatkin koristamaan meidän jouluruokapöytää jouluna. 


I also got myself a gentle makeup remover for sensitive eyes and face cleaning lotion because I ran out of both earlier. 

// Ostin myös itselleni silmämeikin puhdistusaineen ja kasvojen puhdistusainetta, kun molemmat olivat päässeet loppumaan. 


These are for my mum and no, before you say anything I'm not that stupid that I would buy a anti-wrinkle cream for my mother. I got it as a gift for ordering everything else and because I don't need it yet, I'm going to give it to my mum. I also got her this perfume because it reminded me of my mum. So it'll be great for her. 

// Nämä ovat äidilleni ja ei, ennen kuin kukaan kerkeää sanoa mitään, en ole niin tyhmä että ostaisin anti-wrinkle voidetta omalle äidilleni. Sain tämän tilaajalahjana näiden muiden mukana ja koska en tarvitse sitä ainakaan hetkeen vielä, päätin liittää sen tähän äidin pakettiin. 
Ostin sille myös tuon hajuveden, koska sen hajusta tuli ensimmäisenä mieleen oma äitini joten se sopii sille vallan mallikkaasti. 

 Jasmin

2 comments:

  1. oo olipas kiva postaus ! ja tää sun ulkoasu on kans tosi kiva, tykkään :-)


    anniinx.blogspot.fi

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic