2015/11/23

300th


300th blog post over here! I had this mind blown idea just a minute ago and I decided to feature some old blog posts in this one and walk down the memory lane. 
You'll get to join me in this journey hahah. 
I've got a lot better writer and photographer on this journey while keeping up this blog and it's so amazing to have so many people interested about my writings. It really does melt my heart. I've got such a lovely comments and lot of support from all of you and I'd really like to thank you for that. You've been amazing. 
Let's go! This is going to be a pretty long one so be prepared. 

// 300 blogipostaus täällä! Sain uskomattoman idean kirjaimellisesti minuutti sitten, kun pohdiskelin että mitä spesiaalia täksi postaukseksi keksisin. Päätin liittää tähän muutamia vanhoja postauksia ja käppäillä pitkin muistojen polkua. (kuullosti vähän tönköltä tuo.)
Musta on tullut parempi kirjoittaja ja valokuvaaja tämän blogin pitämisen ansioista ja on niin ihanaa kun on näinkin monta, okei ei kovin montaa, mutta mulle tosi monta ihmistä jotka oikeasti on kiinnostunut näistä mun höpinöistä. Olen saanut ihania kommentteja ja paljon tukea teiltä kaikilta ja nyt tässä ohessa haluaisinkin siitä kiittää teitä. Ootte ihan mahtavia. 
Tästä tulee sitten tosi pitkä, varautukaa! Hakekaa popparit. Ai ei? Okei. 

*FIND THIS POST HERE*
In January 2014 I made a survival plan for the year and yea, it didn't end up as I imagined. I still haven't got in to my dream school but I'm absolutely fine with it. Even tho I'm not even sure will that one be my dream school anymore. Now that I have a permanent job and steady financial situation, I'm so used to it that I just want to live my life for a while before entering the school. Sounds funny, how much does people change over a year? 

// Tammikuussa 2014 mä tein selvytymissuunnitelman vuodelle ja jep, se nyt ei mennyt niinkuin Strömsössä. En ole itseasiassa vieläkään päässyt kouluun johonka olen jo kahdesti hakenut ja olen ihan okei sen asian kanssa. Vaikkakaan en kyllä ole enää varma onko se ammatti ihan se mitä mä tulevaisuudeltani haluan. Nyt kun mulla on vakituinen työpaikka ja tasainen taloustilanne, olen niin tottunut siihen että haluan ainakin vielä jonkun aikaa elää tätä huolettomampaa elämää. Kuulostaa hauskalta miten paljon ihminen voi melkein kahdessa vuodessa muuttua. 

"USER SENIOR IS NO LONGER IN A RELATIONSHIP WITH USER VASKIVUORI HIGH SCHOOL - 320 seniors like this"


I also had my senior year in 2014 over at Vaskivuori High School and we had this senior party before entering to a reading vacation. You'll find this post by clicking *this*.

// Mulla oli myös abivuosi Vaskiksessa ja meillähän oli penkkarit ennen lukuloman alkua. Tähän postaukseen pääset klikkaamalla *tästä*.My graduation was in May 2014 and I had a great time with my family and friends. 

// Mun valmistujaiset oli toukokuussa 2014 ja mulla oli ihan mahtipippalot ystävien ja perheen kanssa.Before we left to Spain for a few weeks we got this amazing opportunity to go to see True Blood's first episode from the final season. It felt pretty unreal must say. 

// Ennen kuin lähdettiin muutamaksi viikoksi Espanjaan, saatiin mahtava mahdollisuus päästä katsomaan True Bloodin viimeisen tuottarin aloitusjaksoa NRJ:lle. Myönnettäköön, siitä tuli epätodellinen fiilis. 

*LEFT LIKE THIS*
*GOT BACK LIKE THIS*
Oh my I really do miss my tan! I did blog posts daily with my iPhone from Spain in 2014 and it was actually pretty fun. On 2016 we have not planned to go there, but I'll promise I'll do that again some time when we go there because it was such fun. Next time I'll be having my computer with me so I won't have to use those tacky phone pictures. 

// Mulla on ihan törkeä ikävä tota rusketusta! Tein päivittäisiä postauksia tolta reissulta Espanjaan ja se oli oikeastaan ihan hauskaa. Ensi vuonna ei ole suunnitelmissa matkata tuonne, mutta kun seuraavaksi mennään - aion toteuttaa tuon päivittäisen postaamisen uudelleen. Se oli niin hauskaa. Ensi kerralla otan myös mun koneen mukaan niin ei tarvitse käyttää näitä puhelinkuvia.

WINTERS HOTEL BERLIN MITTE | BERLIN

CHECKPOINT CHARLIE | BERLIN

SIEGESÄULE | BERLIN

EAST SIDE GALLERY IN PICTURES | BERLIN
I had this break down during a summer 2015 because of personal issues and I decided to take a break. From life and social medias. I'm not yet ready to talk about what happened but I'll get super sad even when I think about it, so let's move on shall we! 

// Mulla oli pieni romahdus kesällä 2015 ja päätin ottaa vähän lomaa elämästä ja somesta, henkilökohtaisten syiden vuoksi. En ole edelleenkään valmis puhumaan tapahtuneesta ja musta tulee supersurullinen edes kun ajattelen asiaa, joten jatketaanhan! 


We had our 5th year anniversary and we spent it in the lovely spa. It was a lovely weekend, I'd like to go  back there, now, please. 

// Meillä oli viides vuosipäivä ja lähdettiin ihanaan kylpylään. Se oli mukava viikonloppu, haluaisin takaisin, nyt, kiitos.


For you who didn't knew yet, we're getting married so I'm full speed wedding planning now!
Don't worry, I'm not going to turn this blog to a wedding blog - but I'll give you a bits and bobs from there and that from our planning. 
It's going to be epic. 

// Teille jotka ette ole vielä huomanneet, me ollaan menossa naimisiin, joten mulla on täydet hääsuunnittelut menossa! 
Ei huolta, en tee tästä mitään hääblogia en todellakaan - mutta saatte pieniä palasia matkan varrelta kohti h-hetkeä. 
Siitä tulee eeppistä.

Jasmin

4 comments:

 1. Wow, 300 is a lot (;
  Nati xx
  www.simplyartdicted.com

  ReplyDelete
 2. Onnea 300 blogitekstistä! ^^ Sitten kohti kuuttasataa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehhee, kiitos :) ! Jep, vauhdilla :D

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic