2015/10/12

quick trip to hometownFeels like I've been living in fog last 5 days. Thanks to the busyness at work and those early mornings [read: nights] I can't remember a damn thing I've done past last 5 days. 
Well, I get some random flashbacks time at a time, but when you wake up every morning [read: night] at 2:30am, it really does eat you up inside even if it wouldn't be more than three days. 
I've been so tired and I still am, that I can just cry if something I try doesn't work out as the way I wanted it to or if I can't remember what I did on Friday when I got home from work before I went to take a nap. Or after. 
Well, on Saturday we went to my hometown to quick visit to see my family and yea, I don't have much to write about it. Total blank space in my head. I got those pictures tho. 

// Tuntuu ihan kuin olisin elänyt sumussa viimesen 5 päivää. Kiitos työkiireiden ja niiden aikaisten aamujen [lue: öiden], mä en muista sitten yhtään mitään mitä olen tehnyt viimeisen viiden päivän aikana. 
Noh, saan mä muutamia muistinvälähdyksiä tekemisistäni, mutta kun heräät joka aamu [lue: yö] klo 2:30 aamulla, se syö aikalailla ihmistä. Vaikkakin sitä kesti sen kolme päivää. 
Oon ollut ja olen edelleenkin niin väsynyt, että saatan vain yhtäkkiä alkaa itkemään jos vaikka jokin juttu mitä yritän ei sujukaan niin kuin olin sen suunnitellut tai siksi etten muista mitä olen tehnyt perjantaina ja millä bussilla olen töistä tullut kotiin. En ennen, enkä jälkeen päikkäreiden. 
Lauantaina lähdettiin pikavisiitille mun kotikaupunkiin katselemaan maisemia ja joo, mulla ei ole siitäkään oikeastaan kovin paljoa kirjoitettavaa. Iso musta aukko muistin kohdalla. On mulla noi kuvat kyllä. 


Jasmin

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic