2015/10/25

PASTA WITH TOMATOES & BASIL | videoI made a new video after a really long time! It's just that I have no freaking clue how to pronounce a balsamico in english so that's going to sound a bit tacky I know that already don't judge me.
I think that I'm also catching a flu soon & the tired level is massive but when I promise myself that I'll get things done - I get things done.
This video is completely in english - which obviously means that I'm going to write rest of this post in Finnish. If there's any questions about the recipe and steps you'll have to go through to the final result - please ask in the comment box below and I'll give you some answers as good as I can. Enjoy your pasta!

// Tein uuden videon pitkästä aikaa! Mulla ei vaan ole harmainta aavistustakaan kuinka balsamico lausutaan englanniksi joten se kuulostaa hieman tönköltä ja tiedän sen jo nyt joten siitä ei tarvitse sitten erikseen kertoa. :D 
Musta tuntuu myös että flunssaa pukkaa ja väsymysleveli on superkorkeella, mutta kun lupaan itselleni että teen jotakin - sen myös teen. 
Tämä video on siis kokonaan englanniksi, joten loput tästä postuksesta tulee olemaan kokonaan suomeksi.


TARVITSET: 

- 350g spagettia
- 800g tomaattia
- 1 punainen chili, jos haluat lisätä pientä tulisuutta pastaan
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1/2dl öljyä
- 2rkl balsamicoa
- suolaa & mustapippuria maustamiseen
- basilikaa
- parmesaanijuustoa

Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pastaa noin 8 minuuttia. Silppua chili, sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne hiljalleen öljyssä. 
Kuutioi tomaatit, lisää ne sipuleiden joukkoon pannulle ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää balsamico ja anna hautua hetki. 
Kokoa annos lautaselle, lisää parmesaani ja koristele basilikan lehdellä. Nauti! 


Jasmin

2 comments:

  1. your pictures are so beautiful!! And this recipe is one of my all time fav :)

    http://allornothing-blog.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic