2015/10/08

last livbox for a while


I have to say that I've been little disappointed in Livbox lately. Or actually every time it has arrived to my door. 
That's a really lovely idea, but when everything goes in exactly same categories every month, it gets a bit boring. I also have to say, that if my text doesn't make any sense right now, I'm tired. I took a two hour nap before, but I'm still absolutely exhausted. I woke up today at 2:30am just  to get at work for 4am. So, don't mind me.
Back to this Livbox thingy; there's been a lots of same stuff but in different brands. 
Hair products every month, especially shampoos and conditioners. So many that my self in our bathroom is filled with those tiny little bottles. Well, long story short - this was my last Livbox for a while - start to find another lovely monthly surprise box.
Just going to let you know what was in this box, according to a piece of paper included.

// Mun on pakko sanoa että olen ollut hieman pettynyt Livboxiin viime aikoina. Tai oikeastaan jokainen kerta kun olen sen vastaanottanut. 
Onhan se ideana ihan ihana, mutta kun kaikki on aina samassa kategoriassa jokainen kuukausi, siitä tulee tajuttoman tylsää. Mun pitää myös ilmoittaa, että jos mun tekstissä ei ole mitään järkeä tänään, se johtuu puhtaasti siitä että olen herännyt tänään 2:30, jotta pääsin neljäksi aamulla töihin. Nukuin kyllä kahden tunnin päikkärit, mutta eihän ne mihinkään auttanut. 
Takaisin tähän Livboxiin siis; siellä tulee ihan törkeästi shampoita ja hoitoaineita! Samaa tavaraa eri merkiltä. Niitä on jo niin paljon että meidän kylppärin hylly tursuaa niitä pikkuruisia purnukoita. Noh, lyhyestä virsi kaunis, tämä olikin minun viimeinen Livboxini - aika siirtyä uusille vesille uusien boksien maailmaan. 
Kerron kuitenkin mitä boksi sisälsi, tuon mukana tulleen paperisen mukaan.SCHWARZKOPH PROFESSIONAL - BC bonacure moisture kick beauty balm & color freeze cc cream
(beauty balm 12,90€/ 125ml & cc cream 12,90€/ 125ml)


VASELINE intensive care spray moisturiser
(5,50€ /190ml)


L'OCCITANE Almond shower oil
( 19,50€ / 250ml )


LUMENE Nude perfection glow foundation
( 17,90€ / 30ml )


PEPSODENT white now gold! 
( 4,00€ / 75ml )

Jasmin

2 comments:

  1. Musta livboxia on kiva tilata aina silloin tällöin niin ei ne purnukat pääse kertymään :) pitäisi oikeastaan pitkästä aikaa tilata tuo boksi itselle, niin kiva sitä on aina odotella saapuvaksi!

    ReplyDelete
  2. Toi almond shower gel on ihan sika ihana! Ja sitte kans toi vaseline on ihan huippu!!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic