2015/10/04

Aussie Miracle Moist | rewiev

"for a hair that's dry / damaged / a bit unhappy"

Yeah that's me! My hair. Over here, yuhuu!? I've been struggling with my hair after I participated in our high school musical - all that hairspray and stuff - and my hair has got a way worse while trying out all the hair products. I'm not yet sure is this THE ONE, but I'm feeling confident after a week using these products. 
You know, I'm not much of a review kind of a people - I just go on and on and on about the stuff I love and this is one I could go on and on for hours. 
In the bottle it says that they're using Australian Macadamia Nut Oil to moisture dry and damaged hair leaving it soft and smooth. Oh and oh boy, yes it does. It doesn't lie at all. I feel like I want to show my hair to everyone who walks by. 
Loving it. Absolutely loving it. 

"kuiville / vahingoittuneille / hieman onnettomille hiuksille"

// Jep se olen minä! Mun hiukset. Täällä näin, juhuu!? Oon nyt kamppaillut mun hiusten kanssa lukion musikaalin jälkeen - kaikki se hiuslakka ja tupeeraus - ja mun hiukset on vaan ehkä mennyt pahemmaksikin tässä aikojen saatossa ja koittaessani kaikkea saadakseni ne näyttämään paremmilta ja elinvoimaisemmilta. En ole varma vielä että onko tämäkään SE OIKEA, mutta mulla on aika varmat fiilikset melkein viikon käytön jälkeen. 
Tiedättehän, en ole oikeastaan kovin arvostelu tyyppiä - mä vaan paapatan ja paapatan ja paapatan jutuista mistä tykkään ja tämä on yksi niistä joista voisin paapattaa vaikka tunteja putkeen. 
Pullossa sanotaan että näissä käytetään Austarian macadamiapäihkinäöljyä kousteuttamaan kuivia ja vahingoittuneita hiuksia jättäen ne pehmeiksi. Ja joo, kyllä vain, niinhän se tekee. Purkki ei valehtele. Mulla on ihan semmonen olo että voisin vain esitellä mun hiuksia jokaiselle ohikulkijalle.
Rakastan sitä.


+ jättää hiukset oikeasti pehmoisiksi ja hoidetuiksi
+ tuoksuu uskomattoman hyvälle
+ isot pullot
+ hinta-laatusuhde on hyvä, ei kovin kallis

Yet at least I haven't found anything bad about this product, but if I will, I promise I'll tell you guys about it. Have you ever tried any Aussie products? 

// Ainakaan vielä en ole mitään miinuksia näistä löytänyt, mutta jos löydän, mä lupaan että kerron teille heti ensimmäisenä. Oletko sinä kokeillut yhtäkään Aussie tuotetta?

Jasmin

4 comments:

 1. Toi on kyl tosi hyvä, ja edullinenkin suhteessa, mutta mun mielestä toi vaan haisee ihan kamalalle. :D mä en siedä tota hajua, joten mulla toi on vaan vara-shampoona :D !

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahaha mä just taas rakastan tota hajua :D

   Delete
 2. Uu varmaan pakko testata! Vaikuttaa hyvältä :)

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic