2015/09/28

My first time


This blog has recently got a lot's of new readers and it's so lovely and amazing. Then I came up with an idea that I should do a post where you'll get to know me a bit better - you know, who's behind the screen. 
We all know that I'm not a huge of a fan sharing stuff about my personal life and I thought this "My first time" - tag would be great. 
Just a bunch of questions with answers about my first times.

// Tämä blogi on viimeaikoina saanut hurjasti uusia lukijoita ja se on ihanaa ja hieman uskomatontakin. Sain päähäni idean, että mun pitäisi tehdä jonkisorttinen postaus jossa kerron hieman enemmän itsestäni - tiedättehän, kuka täällä ruudun toisella puolella oikeastaan kirjoitteleekaan. 
En kuitenkaan halua mitään todella todella yksityistä täällä jakaa ja ajattelinkin että tämä "Eka kerta" - tagi olisikin loistava siihen tarkoitukseen. 
Vain läjä kysymyksiä ja vastauksia mun ekoista kerroista.

FIRST TWEET


OH I TRIED TO FIND THIS FOR SO LONG. This was my first tweet. I tried to find it through twitter website & app but only tweetdeck let me through all my tweets to the very end. 

// YRITIN LÖYTÄÄ TÄTÄ NIIN KAUAN. Tämä oli mun ensimmäinen twiitti. Yritin löytää sitä twitterin nettisivulta ja siitä twitter appista, mutta vain tweetdeck päästi mut mun kaikkien twiittien loppuun asti. 

FIRST YOUTUBE VIDEO
This is the first one you'll ever find out, actual fist one was the chubby bunny challenge - which has randomly disappeared from my channel.
I'm pretty sure I should start to do these again, this one was a year ago and the latest is from 3 months ago. And I have three videos over there.

// Tämä on ensimmäinen jonka tulette löytämään, oikea ensimmäinen oli chubby bunny - haaste, joka on mystisesti kadonnut kanavaltani. 
Mun pitäisi alkaa tehdä näitä uudelleen, tämäkin on tehty vuosi sitten ja viimeisin on tehty kolme kuukautta sitten. Ja mulla on tosiaan vain se kolme videota tuolla.


FIRST FACEBOOK PROFILE PIC


DO YOU STILL TALK TO YOUR FIRST LOVE?

I'm not even sure who my first love was. Just a little crushes, but the love love was and is for the one I'm still in love with. I guess I just didn't knew what the love actually was until the time it happened.

// En edes ole varma kuka mun ensimmäinen rakkaus oli. Vain ihastuksia, mutta se rakkaus rakkays oli ja on edelleen sitä kohtaan keneen olen tälläkin hetkellä rakastunut. En tiennyt mitä se edes oli, ennen kuin se sitten tapahtui. 

WHAT WAS YOUR FIRST ALCOHOLIC DRINK?

I can't remember. Not that I was as drunk I couldn't remember, it happened so long ago that I can't get to my head what it was. I guess it was just another basic long drink. 

// En tosiaankaan muista. Ei siis sillä että olisin ollut niin kännissä ettenkö muistaisi, se vaan oli niin kauan aikaa sitten että en nyt vain saa päähäni mitähän se mahtoi olla. Taisi ihan perus lonkeroa, jos nyt oikein muistan.

WHAT WAS YOUR FIRST JOB?

My first job? I guess my actual job where I had to fill that envious tax form was for the summer camp I was "working" 4 years ago. But the real job I was was the telemarketing job, where I stayed almost two years. 

// Mun ensimmäinen duuni? Veikkaisin että mun ihan ihan eka työpaikka, jonne mun piti laittaa verokorttikin oli rippileirille jossa "työskentelin" isosena. Mutta ihan oikea duuni oli puhelinmyyjänä, jossa sitten olinkin melkein kaksi vuotta.

WHAT WAS YOUR FIRST CAR?

I've never had one. My boyfriend does and he calls it as our car, so I guess that's mine too. 

// Mulla ei ole koskaan ollut autoa. Mun poikaystävällä kylläkin on ja hän kutsuu sitä meidän autoksi, niin veikkaan että se on munkin auto. 

WHO WAS THE FIRST PERSON TO TEXT YOU TODAY?

My mom.

// Äitini. 

WHERE DID YOU GO ON YOUR FIRST RIDE ON AN AIRPLANE?

My first ride on airplane was from Helsinki to Miami with my grandma and little sister. 

// Mun ensimmäinen lentomatka oli Helsingistä Miamiin mamman ja pikkusiskon kanssa.

WHO WAS YOUR FIRST BEST FRIEND & DO YOU STILL TALK? 


I've known all of them almost my whole life. 
Me and Jenni met 15 years ago and stayed friends ever since. She was our next door neighbour and one of the first ones I met when we moved to a new town. 
Teemu and Jere are the ones I met in pre-school and Petra I met on second grade. Such a lovely bunch of people, just sad that all of them live so far away and I can't go to see them as much as I'd like. 
These are the people I would've need last weekend when I was home alone. 

// Oon tuntenut nämä kaikki melkein koko elämäni. 
Mä ja Jenni tavattiin 15 vuotta sitten ja oltu ystäviä koko tämän ajan. Hän asui naapurissamme ja on yksi ensimmäisistä keneenkä tutustuin kun muutettiin uuteen kaupunkiin. 
Teemun ja Jeren oon tuntenut eskarista asti ja Petraan tutustuin tokalla luokalla. Ihania ihmisiä, surullista vain että kaikki nämä asuvat niin kaukana enkä voi mennä tapaamaan heitä niin usein kuin haluaisin. 
Näitä ihmisiä olisin tarvinnut viime viikonloppuna kun olin yksin kotona.

WHERE WAS YOUR FIRST SLEEP OVER?

I can put my head on the plate and guess it was at Jenni's house. 

// Voin lyödä päästäni vetoa ja arvata että se oli Jennin luona.

WHAT WAS THE FIRST THING YOU DID THIS MORNING?

I checked my phone, all the social medias & messages. I'm obsessed.

// Tsekkasin mun puhelimen, kaikki sosiaaliset mediat ja viestit. Taidan olla vähän pakkomielteinen.

WHAT WAS THE FIRST CONCERT YOU EVER WENT TO?

This is a funny one. I was 5-years-old, can't remember a thing tho, everything here written is what my mom had told me. So, I was 5-years-old, I had a fever. Temperature was 38°C and I still insisted to go. My mom took me to a place where my favourite artist was going to perform. There we were, in the middle of Pori, somewhere. My mom told me that in the second of that artist came up on the stage I was like I was in a trance. 
I still think it's because of that fever, or who knows, maybe fan girling was my thing back then. 
// Tää on hauska. Olin viisivuotias, en tosin muista mitään, kaikki tässä kirjoitettu menee ihan meidän äidin piikkiin. Joten, olin viisivuotias, mulla oli kuumetta about 38°C ja silti halusin mennä. Äitini vei minut sitten paikkaan jossa tämä silloinen lemppariartistini esiintyisi (vinkki tuossa youtube palkissa). Siellä me oltiin, keskellä Poria, jossain. Äitini kertoi että sillä sekunnilla kun artisti asteli lavalle vaivuin jonkin näköiseen transsiin.
Mä oon edelleen sitä mieltä että se johtui kuumeesta, tai kuka tietää, ehkä tuo 'fan girling' oli mun juttu silloin. 

WHEN WAS YOUR FIRST DETENTION?

I was on the 4th grade and teacher saw me sending a post it note to my friend, I didn't want to share it with the whole class & we both got 0,5 hour detention. 

// Olin neljännellä luokalla ja opettaja näki minun lähettävän post it - lappusen kaverilleni, en halunnut jakaa sen sisältöä koko luokan kanssa & me molemmat saatiin puoli tuntia jälki-istuntoa.


Jasmin

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic