2015/08/01

shopping with my lil' bro


We went to do some pre-school shopping with my little brother at Puuvilla Shopping centre at Pori. Mostly we went to H&M and BR Toy store, places where he wanted to go.

Mentiin tänään Porin Puuvillaan shoppailemaan eskaria varten. Toisin sanoen me käytiin Henkkamaukassa ja BR:ssä, paikoissa joissa hän halusi käydä. For me, I got an oversized t-shirt for 7,99€ and some nail polish for 2,99€ from H&M and they're both really important parts of my outfit for tomorrow's party with family. 
Eetu had an umbrella for 5,99€ and snake printed and "I run this town"- t-shirts for 4,99€ each. 

Mulle ostin H&M:stä ylisuuren t-paidan (7,99€) ja kynsilakkaa (2,99€) ja ne on molemmat tärkeä osa mun asukokonaisuutta mun serkun huomisia rippijuhlia varten. 
Eetu sai sateenvarjon(5,99€) ja nuo printti teepparit hintaan 4,99/kpl.


Every pre-schooler also needs their own backpack and if there's a minion in it, at least I'm sold. 
This one is from BR Toy store and it was 24,99€. It was a little expensive one but it had those lovely details and it seemed like a good quality one.  I would've always wanted a bag like this, I mean if I was a six-year-old now and not 14 years ago. Eetu loves it! 

Kaikilla eskarilaisillahan pitää olla myös reppu ja jos siinä on minion, mä olen ainakin myyty. Tää on BR:stä ja se oli 24,99€. Se oli hieman kalliimpi, mutta siinä oli kivoja yksityiskohtia ja se tuntui hyvin laadukkaalta. Olisin aika halunnut tällaisen repun, siis jos olisin ollut kuusi nyt enkä 14 vuotta sitten. Eetu tykkää siitä tosi kovasti! 


 Jasmin

2 comments:

  1. MAHTAVA toi minion reppu :D Ottaisin sen itsellekkin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo mua itteeni kans se vähä kuumotteli, tyydyttiin vaan pikkuveljen reppuun. Olishan se noloo jos meil olis samanlaiset ;) eetun mielestä xD

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic