2015/07/07

when nothing goes right, go left
Hola everyone! I'm going to be back in business from now on. This little vacation I took from, well.. Life, has been good. 
I feel so much better right now. Except my skin, it doesn't as you can see. 
Few last days have been incredibly hot, even out here. And yes, I do admit that. I usually sleep with a pair of wool socks and two blankets and I have to say that those wool socks haven't been necessary this time. 
So, what have I been up to lately? 
I have watched all three seasons of Orange is the new black and I'm freaking obsessed. Can't wait for the 4th season. I have been just wondering that what the hell happened to John Bennet? He was such a great and sympathic character. Hmm, I truly hope that he'll be in 4th season. 
We're also wondering if Eminem is going to be this years Blockfest festival at Tampere, because if he's going to be there - I will also be there. I've been waiting for him to come to Finland so freaking long that now that there might be a change for it, I'm not going to miss it. 
Like I did with Simple Plan, oh it still makes me sad. I heard the day after that they were here, it didn't feel good.
I have been at work. 5 days a week, 6 hours a day and there's absolutely nothing to do sometimes. There's definitely too much time to think about stuff. Not that I'm that kind of a person who puts aside her thoughts and feelings but sometimes it's just good to not think about stuff. 
I've been also wondering that why my Instagram announcements come with vibration when my phone is on silent. It creeps the hell out of me - it most certainly haven't done it before. 
Ah, it's so good to be back.

Hola kaikki! Täällä taas. Tämä pieni loma jonka otin.. No, elämästä, on ollut hyvä.
Mulla on nyt paljon parempi fiilis. Paitsi mun iholla ei selkesäti ole, kuten varmaan huomaakin. 
Viimeisen muutaman päivää täällä on ollut ihan uskomattoman kuuma, ja joo - mäkin myönnän sen vaikka oon semmonen hihhuli että nukun missä tahansa lämpötilassa vielä villasukat jalassa ja kahdella peitolla. On kyllä pakko mainita, että niitä villasukkia ei ole vähään aikaan tarvittu.
Noh, mitäs mä olen nyt sitten viimeaikoina puuhaillut? 
Oon katsonut kaikki kolme tuottaria Orange is the new blackia ja oon aika koukussa. En vaan jaksa odottaa nelostuottarin alkuun. Oon vaan muutaman päivän ajan kuumeisesti miettinyt mitä John Bennetille tapahtu? Se oli niin mainio ja symppis hahmo. Hmm, toivottavasti hän palaa nelostuottarilla.
Ollaan myös pohdittu josko Eminem esiintyisi tänä vuonna Blockfesteillä. Koska jos se on siellä - mäkin aion olla siellä. Oon odottanut sitä Suomeen jo niin kauan ja nyt kun ehkä mahdollisesti voisi olla mahdollisuus siihen, mä en aio missata sitä. 
Kuten kävi Simple Planin kanssa muutamisen vuosi sitten. Kuulin päivä sen jälkeen kun ne oli ollut täällä esiintymässä, että ne ylipäätään oli ollut täällä esiintymässä. 
Oon ollut töissä. 5 päivää viikossa, 6 tuntia päivässä ja siellä ei ole yhtikäs mitään tekemistä toisinaan. Siellä on ehdottomasti liian paljon aikaa pohtia juttuja. Ei sillä että mä olisin semmonen tyyppi joka vaan sysää kaikki tunteet ja ajatukset narikkaan, mutta joskus ei vaan halua ajatella.
Oon myös pohtinut että miksi mun Instagram ilmoitukset värisee kun mun puhelin on äänettömällä. Se ei oo koskaan aikaisemmin tehnyt niin. Pelottavaa.
Ah, on niin kiva palata takasin. 


Jasmin

PS. I'm wearing:
atztec top - H&M
black top - Vila
jeans - Vila

4 comments:

 1. Mahtavaa! Tervetuloa takaisiiiiiin ♥ ^^
  Moni hehkuttaa tota Orange is the new black sarjaa.. pitäsköhän itsekkin pikkuhiljaa katsella :D

  ♥ myblog-bysini.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo mä suosittelen! pieni disclaimer vaan, se on vähän semmonen rivo ja semmonen, mut siin on tosi hyvä tarina :)

   Delete
 2. Ihana toi toppi! Kirjoitat tosi kivasti :') Oon itekkin pohtinut, et alkaisko kattomaan Orange is the new black- sarjaa...

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, kiitos paljon :-) ! Suosittelen ehdottomasti! Mekin lähettiin sillä linjalla katsomaan että "no vois nyt kattoa kun tuota on niin kovin hehkutettu" ja koukkuunhan me sitten jäätiin :D

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic