2015/07/09

dear diary..


My diary has been the one that has kept me holding on. And I guess I've also listened Simple Plan, a lots. Music has been always so close to my heart and usually when I'm feeling down, Simple Plan has always been there for me. 
Some of their songs are really sad, but they keep me going because I can relate to them so much that I can't even imagine. I don't write in my diary on a daily basis, but when I do it's always something bad. Once I wrote down something really nice and it ended up going all straight to the hell, so that's why I try to not to write down those really really good things that has happened.
My diary is such a dumpster.
Emotional dumpster.
I know, I'm 20 and I still have a diary. Reason I'm keeping it, is because I have to write something. I love to write something. Not with a keyboard, with a pencil to the paper. It's the most greatest feeling when you can just write down everything that's in your mind and feel how everything goes to that paper and stays there.

Mun päiväkirja on ollut yksi niistä asioista joka on pitänyt mut kasassa. Ja oon myös kuunnellut Simple Plania, paljon. Musiikki on aina ollut mulle tosi tärkeetä ja yleensä vielä tärkeämpää kun se fiilis ei ole sieltä niinkään parhaimmasta päästä.
Jotkut Simple Planin biisestä on tosi surullisia, mutta ne vaan sopii elämäntilanteisiin kuin elämäntilanteisiin.
En kirjoita päiväkirjaani päivittäin, mutta kun kirjoitan - sinne menee vain ne asiat jolloin on sattunut jotakin pahaa. Kerran kirjoitin jotakin todella mukavaa ja sekin päättyi aivan päin mäntyä, joten siksi mä en kirjoita niitä hyviä asioita ylös.
Mun päiväkirja on roskis.
Emotionaalinen roskis.
Jep, mä tiedän. Oon 20 ja mulla on edelleen päiväkirja. Pidän sitä koska mun on pakko kirjoittaa jotakin, ei näppäimistöllä - vaan ihan kynällä ja paperilla. Se on paras tunne kun vain voit vuodattaa kaiken paperille ja se jää siihen. Taakka kevenee harteilta tosi tuntuvasti.

Jasmin

pics: weheartit.com

1 comment:

  1. Simple Plan ♥
    Päiväkirja on hyvä asia - oli minkä ikänen tahansa ^^

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic