2015/06/05

may favorites

Once again it's this time of the month when every blogger you know puts up a list of their last months favourite things. That's what I'm about to do. Also. Every month. I made a promise to myself and I'm going to keep it.
This month there is not that much to show to you tho, because all of the moving stress and hectic days at work. I still don't have absolute clue where my camera charger is so once again my phone was there to save me.

Taas kerran on se aika kuukaudesta kun jokainen tietämäsi bloggaaja julkaisee listan heidän viime kuun lempparijutuistaan. Niin minäkin aion tehdä. Joka kuukausi. Tein lupauksen itselleni ja sen aion pitää.
Tässä kuussa ei ole kylläkään kovin paljoa näytettävää, kiitos muuton ja kiireet töissä. Mulla ei myöskään edelleenkään ole harmaintakaan aavistusta mihin olen kamerani johdon lykännyt, mutta kyllä se tässä vielä löytyy kun saan vähän vielä viimeisiä laatikoita purettua.


I'm pretty sure that you've seen this earlier but I just have to say that this have been my saviour every night. And I mean especially at night. I've been struggling with my face now like a month, it's so freaking dry that I have lost every interest to keep it smooth. I've simply tried everything so if you have any good advices please hand them over here! 
I put this to my face every evening and when I wake up at the morning my skin is so smooth, only problem is that this thing doesn't keep my skin moisturised 24/7 so when it turns back to evening, my skin is once again so dry that I feel like I'd want to rip it off.

Oon aika varma että tämä on täällä blogin puolella ollut aikaisemminkin, mutta täytyy sanoa että tämä on ollut mun pelastaja joka yö. Ja tosiaan yöllä tarkoitan yötä. Oon nyt tapellut mun naaman kanssa kuukauden ja se on niin hemmetin kuiva että olen jo pian menettämässä toivon sen suhteen. Oon kirjaimellisesti kokeillut kaikkea, joten jos löytyy jotain hyviä vinkkejä niin mielellään otan niitä vastaan. 
Pistän tätä naamaani joka ilta ja kun herään, mun iho on ihanan pehmeä. Ainoa ongelma on vain että tämä ei pidä ihoa kosteutettuna 24/7, joten kun ilta taas saapuu mun tekee mieli repiä naama irti.


This is a new one. I found it from Citymarket, it was on sale and cost 8€. I've tried it on few times and I hate how much I like it because it was there where they sell products that won't be available anymore later. For special occasions then! 

Tämä on uusi. Löysin sen Cittarin alesta ja se maksoi 8€. Oon kokeillut sitä muutaman kerran ja inhoan kuinka pidän siitä, sillä se oli juuri siinä poistuvien tuotteiden hyllyssä. 
Noh, spessutapauksiin sitten! 


This just smells freaking good, and I've smelled like this for the whole winter. And may. It's so sweet and lovely.

Tämä vain tuoksuu ihan hirmuhyvältä ja oon tuoksunut tältä koko talven. Ja toukokuun. Se on niin ihana.


Last, but not least - I've been in love with my new lovely curtain and my new super cute lamp I bought from Jotex last month. 

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä - oon ollut rakastunut mun uusiin ihaniin verhoihin ja mun ihanaan uuten lamppuun, jonka ostin Jotexilta viime kuussa.

Jasmin

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic