2015/06/25

it's time for me to take a little breakIt's time for me to take a little break. From this blog. Life. Social Medias. Everything. I just have to concentrate to get myself happy again. 
This month has been extremely hard for me, for some reasons I'm not ready to share with anyone actually. I have three people in my life who knows what's going on and let's just keep it that way as long as possible. 
Every day has been such a survival challenge for me, trying to survive with a smile on my face and laughter to others jokes, but I'm seriously at that point when I've lost all the interest to anything.
Every morning I wake up, I'm ready to cry. During the work day I can just stop talking and start thinking stuff and once I just ended up crying. 
I could just cry and cry and cry. 
That's mostly everything I've done lately. 

On nyt tullut aika pitää pieni tauko. Blogista. Elämästä. Somesta. Kaikesta. Mun täytyy nyt vaan keskittyä olemaan onnellinen taas.
Tämä kuukausi on ollut tunnetasolla ihan älyttömän rankka mulle, syistä joita en ole oikeastaan valmis kertomaan kenellekään. Mulla on kolme ihmistä elämässä jotka tietää mitä mun elämässä tällä hetkellä tapahtuu ja se on hyvä niin. 
Joka päivästä on tullut jotain ihme selviytymispeliä. Yritän mennä läpi päivän pitämällä itseni kiireisenä, hymyilemällä ja naureskelemalla muiden mukana kaikkien jutuille. Nyt mä vaan oon todellakin siinä pisteessä kun on menettänyt kiinostuksen ihan kaikkeen.
Joka aamu kun herään, oon valmis itkemään. Kesken työpäivän saatan vain lopettaa puhumisen ja ajatella juttuja, kerran aivan totaalisesti hajoten.
Voisin vaan itkeä, itkeä ja itkeä. 
Sepäse mitä oonkin enimmäkseen viimeaikoina tehnyt.Passing month, I've felt pain. I've been sad. I've been so freaking angry.
I feel like I'm about to lose my mind. Every little thought can make me extremely sad.
I've suffered from panic attacks, anxiety and I haven't been sleeping well for almost a week. 
It really does kill you a bit inside. 
I'm so tired that all I want to do is crawl to bed after work and stay there when I need to get up again.
I'm not depressed. I'm just sad. And I desperately have to do something to it so I can be happy and myself again. 
I don't know how long it will take, but if you're wondering why is it so quiet around here, there's a reason for you.

Tämän kuun aikana, oon tuntenut kipua. Oon ollut surullinen. Oon ollut ihan helvetin vihanen.
Musta tuntuu että menetän järkeni. Jokainen pieni ajatus voi tehdä mut uskomattoman surulliseksi. 
Oon saanut paniikkikohtauksia, mua on ahdistanut aivan liian paljon ja en ole viikkoon nukkunut juuri ollenkaan. Se tosiaan hieman syö ihmistä.
Mä olen niin väsynyt, että ainoa asia mitä haluan tehdä on töiden jälkeen vain ryömiä sänkyyn ja jäädä siihen kunnes pitää taas seuraavana aamuna nousta uudelleen.
Mä en ole masentunut. Mä olen vaan todella surullinen. Ja mun on pakko tehdä tälle asialle jotakin, että voin taas olla onnellinen ja oma itseni.
En tiedä kauan siinä menee, mutta jos ja kun pohditte miksi täällä on niin hiljaista - siinä on syy.


And no, nobody died. My relationship is perfectly fine, actually better than ever. All of my relationships are fine. It's not about it. 
In the mean time, you know I can't be away from instagram and snapchat - you can follow my steps throughout those. 

Ja ei, kukaan ei ole kuollut. Mun parisuhde voi hyvin, oikeastaan paremmin kuin koskaan. Kaikki mun suhteet voi vallan mainiosti. Tämä ei johdu niistä tekijöistä. 
Tällä välin, tiedätte kyllä että en pysy poissa instagramista ja snapcahtista - voitte seurailla mua niiden kautta.


Jasmin


SOCIAL MEDIAS:

snapchat: jjjasuliii

pictures: weheartit.com

4 comments:

 1. Voimia ja halaus siihen, mitä ikinä käytkään elämässäsi läpi. Muista: ''In the end, everything will be okay. If it's not okay, it's not the end.'' Et ole yksin, koskaan! x Dora

  ReplyDelete
 2. Voimia! Hienoa että laitat itsesi etusijalle ja toivottavasti nähdään taas pian blogisi puolella ♥ Tsemppiä!

  ReplyDelete
 3. I hope you feel much brighter soon, whatever the case may be a break is always good x

  www.sheintheknow.co.uk

  ReplyDelete
 4. heeey! hope you have a great day! do you want to follow each other via bloglovin? if yes, just follow me there and i'll follow you back soon! http://www.bloglovin.com/blogs/anna-alina-3947784

  ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic