2015/06/22

3 simple hairstyles for summer | VIDEO


I have to admit that my promise to keep this blog alive during summer hasn't really been kept. It's just so hard when you got something to do and usually this blog is the one that keeps staying out of my calendar. 
My little sister was visiting at my place last week, she spent here almost two weeks and it was really lovely. And as a big sister I'm supposed to, I pretty much tortured her during her visit and I wanted to do my idea of this video with her hair. Haha, you can see her boredom but it was pretty much worth it! 
She's having so much that hair. Like a lot. Everyone of us does have.
It's lovely do these things to someone else's hair at once.
Thanks for my little sister! 

Mun pitää nyt kyllä myöntää että tää mun lupaus tän blogin hengissä pitämisestä ei oo kyllä nyt ihan täyttynyt. On vaan niin kauhian hankalaa kun on niin paljon kaikkea puuhaa ha yleensä se onkin tämä blogi joka siinä vaiheessa jää kaiken jalkoihin. 
Mun pikkusisko oli meillä pikkuvisiitillä (toisin sanoen, kaksi viikkoa) ja se oli mukavaa. Ja kuten isosiskona mun kuuluukin, mä aikalailla kituutin sitä täällä ja halusin toteuttaa kauan muhineen idean videosta hänen hiuksillaan. Haha, hänen tylsyytensä suorastaan näkee, mutta oli se sen arvoista.
Sillä on niin paljon tota hiusta. Tosi paljon. Kaikilla meistä on.
On niin mukava tehdä näitä juttuja jonkun muunkin hiuksiin välillä.
Kiitti Martsuli! 


Jasmin

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic