2015/05/02

something new for bedroomThose sheets are definitely something you won't find from my bedroom, just saying. Picture is from Ikea website so I didn't have much options to make it fit in this collage, because that's the one I'm saving money for. 
How have you been doing lately? I've been super busy as you've probably might have noticed because it's been so quiet around here lately.

Nuo lakanat on ehdottomasti nounou ja niitä ei mun makkarista tule löytymään, sanon vain. Kuva tosiaan on ikean nettisivulta, joten mulla ei paljoa vaihtoehtoja ollut että sen saisin tähän kollaasiin sopimaan. Tuohon runkoon aion säästää rahaa.
Mitäs teille muuten kuuluu? Mä oon ollut tosi kiireinen, kuten luultavasti olette tämän hiljaiselon aikana huomanneetkin jo. 

Olen muuten myymässä mun vanhaa iPhone 5S:ää huutonetissä, joten sinne sitten vain huutamaan jos kiinnostusta löytyy! Se on marraskuussa 2013 ostettu, joten takuuta siinä ei ole enää jäljellä, mutta alkuperäinen näyttö siitä löytyy ja mitään vikaa siinä ei ole ollut. Pieniä kulumajälkiä tottakai, mutta sehän on ihan normaalia. Mukana saat 5kpl suojakuoria, ehkä muutaman enemmänkin - en tosiaan ole varma paljonko niitä mulla on ja paljonko niitä tulen vielä kotoa bongaamaan. 
Käyttöjärjestelmänä siinä on iOs8 ja mitäs muuta vielä, niin - lähtöhintana 350€. 
Tutustumaan pääset klikkaamalla -tästä-.

Jasmin

2 comments:

  1. Näitä sun sisustus inspis juttuja on kiva kattella kun meillä on jotenkin niin samanlainen tyyli! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah ihana kuulla! :-) no worries, lisää tulossa, kiittäkäämme kevättä:D

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic