2015/05/08

NOW PLAYING


What's up guys? It's been quite a while since I last posted. I have been super busy at work and when I come home I mostly eat and sleep and if I'm not doing any of those I'm watching ice hockey and tell everyone (my bf & guinea pigs) how tired and hungry I am. I'm so weird.
Yesterday when I got home from work I was listening some music via Spotify and I noticed two ducks - male and female, walking towards a bus stop. I imagined a story for them, how they're going to go to Downtown by bus and going to shopping. 
I just imagined a ducks life. I'm so out of this world. This week has been also a really weird week must say, I'm relieved for it to end and at a same time a bit confused. It went by so fast! 
Those ducks made me happy. 
I'm also really excited to see my little brother this weekend and when my boyfriend comes to home we're getting in the car and drive at my moms. I just haven't bought anything for my mother as a mother's day present. I also have to go get something for my little brother as a birthday present. 
I'm so excited and happy, I haven't seen him in almost 3 months and I'm hearing how he's been growing up so much. 

Kuis hurrailee? Siitä on taas hiukan aikaa kun olen viimeksi postaillut. Oon ollut töissä tosi kiireinen ja kun tulen kotiin mä enimmäkseen syön ja nukun, jos en tee mitään näistä edellä mainituista niin katson jääkiekkoa ja valitan kaikille ( Jempalle ja marsuille) kuinka paljon mua väsyttää ja että mulla on nälkä. Olen niin outo.
Eilen kun tulin töistä kotiin näin sorsapariskunnan kävelevän kohti bussipysäkkiä. Kuvittelin niille tarinan siitä, kuinka he ovat matkalla keskustaan bussilla shoppailemaan. 
Kuvittelin tosiaan kahdelle sorsalle tarinan. Oon aivan pihalla. Tää viikko on ollut tosi outo taas vaihteeksi, oon helpottunut että se on ohi, mutta samalla myös hämmentynyt kuinka nopeasti se taas vilahti menemään. 
Ne sorta sai muta tosi iloseksi.
Oon myös innoissani kun nään mun pikkuveljeä taas pitkästä aikaa tänä viikonloppuna ja kun Jempula hurauttelee töistä kotiin, laitetaan marsut pakettiin ja lähdetään ajelemaan kohti Poria.
En tosiaan ole vielä ostanut äidille mitään äiteenpäivälahjaa ja mun täytyy myös käydä hakemassa jostakin Eetulle synttärilahja. En ole nähnyt mun veljeä melkein kolmeen kuukauteen, mutta olen kuullut että se on kasvanut ihan hirmuisesti.


NOW PLAYING:Jasmin

4 comments:

 1. Moi, oon seuraillut sun blogia ja pitkään (mikä tarkoittaakin että viihdyn täällä, heheh), ja minun on pakko kysyä sinulta (toivoen toki vastausta) että miten sait nuo youtube- linkit noin? Tuollaisiksi ohuiksi kaistaleiksi. Olen kamppaillut ongelman kanssa pitkään. Toivottavasti vastaat ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei vain! :-) mä muokkaan niiden HTML-koodia. Eli ensin kun meen youtubeen ja etin biisin/videon minkä haluan upottaa mun blogiin, kopioin sitä kautta siitä "upota" kohdasta sen HTML:än. Sitten kopion sen siihen bloggerin, kun on se paikka missä näitä postauksia kirjotellaan, ni valitsen sen HTML kohdan ja kopsaan sen siihen. Sitten muokkaan niitä korkeuksia(height) ja leveyksiä(width) :3
   Mulla on ittellä täsä ömmm no leveydet heitän kuvien mukaan, eli 640(?) jos oikein muistan ja sitten sen korkeuden kanssa - mitä pienempi korkeus, sen ohuempi se palkki on. Mulla on 25.
   Toivottavasti autto! Oon ihan kamalan huono selittämään asioita, joka ilmenee tutoriaalien puutteena täällä blogin puolella. :D hupsan.
   Ja ihanaa kuulla että olet viihtynyt & pyrinkin aina vastaamaan kaikille edes jotakin pientä:)

   Delete
 2. Hahah ihana ♥ Sorsille tarina. Jotenkin tosi hellyyttävää ^^
  Tollaset ajat on kyl raskaita, kun tuntuu että tulee kotiin vaan nukkumaan välissä ja taas lähtö..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hellyyttävää vai ihan pimeetä? ;) ai kamala. Huomaa joo että on mennyt semmosella zombimoodilla jo pitemmän aikaa :D

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic