2015/04/02

"I felt the need to explain more why I've been so out of this world lately"

weheartit.com

This picture puts up together my entire week from last Friday to today. It has been absolute disaster and I can't believe it's finally going to be over soon. I need a vacation from my life and luckily next Wednesday I'm going to get one and on Saturday I'll be back. This is something I truly need after everything that has happened. 
I've called so many phone calls about our car robbery, well they took 2,5€ and broke a window - but they left a cheeseburger so, it'll make it up surely (feel the sarcasm). 
In the mean time I've been at work like a zombie, because these 4AM mornings are really something.
I've also done a loads of school work lately and thank goodness they're done so I don't have to stress about them anymore. 
We've decided to get something new in our life, few only know and I don't yet feel need to talk or write about it - no we're not going to break up or going to have a baby. Or getting married, if these thoughts crossed your minds. Or getting 4th guinea pig which would be so cute by the way. 
I'll keep you posted, but I felt the need to explain more why I've been so out of this world lately.

Tämä kollaasi kasaa mun koko viikon viime perjantaista tähän päivään. Tää on ollut ihan täysi katastrofi ja en tosiaankaan voi uskoa että se on pian vihdoin ja viimein ohitse. Tarvitsen loman mun elämästä ja onneksi ensi keskiviikkona katoan lauantaihin asti Suomesta hetkeksi. Tää on todellakin jotain mitä mä ehdottomasti tämän viikon jälkeen tarvitsen. 
Oon soittanut niin monta puhelua meidän auton hajottamisesta, no, otti ne sieltä 2,5€ ja rikkoi ikkunan - mutta ne jätti juustohampurilaisen, joten sehän siis korvaa aivan täysin kaiken (haista sarkasmi).
Samaan aikaan oon ollut töissä kuin zombi, koska nämä neljän aamuherätykset.. Niissä vain on sitä jotakin. 
Oon myös tehnyt ne ennakkotehtävät vihdoin ja viimein, tänään sain ne onneksi postiin niin kerkiävät ensi torstaiksi, niistä ei enää tarvitse stressata. 
Mein huushollissa tapahtuu muutoksia, muutamat tietää ja vielä en koe tarpeelliseksi asiasta kertoa tai kirjoittaa - ja joo ei, lusikat ei mene jakoon, ei tule vauvaa, eikä olla naimisiin tässä menossa, mikäli tämmöiset ajatukset tuli mieleen. Eikä ole neljättä marsua tulossa, vaikka se aika söpö olisikin.
Mä pidän teidät sitten ajantasalla kun sen aika on, mutta koin tarpeelliseksi hieman tulla valaisemaan miksi oon ollut niin hiljainen viimeaikoina.

Jasmin

2 comments:

  1. Sulla on aivan ihanan yksinkertainen tää blogi ! :) Ja mukava kun kirjoitat sekä englanniksi ttä suomeksi. :--)

    http://essiikaroliina.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic