2015/02/05

urban decay naked on the run
This was definitely best of everything I got for my birthday. And my boyfriend is the most awesome person in the whole entire world. He bought me this.
This Urban decay's Naked On The Run palette was something I spotted from feelunique.com and this is freaking amazing I can tell. In the box it says that there's six never-before-seen shades of eyeshadows and from left to right they're 'dive', 'fix', 'resist', 'dare', 'stun' that a bit larger one is called '5050'. 
5050 is one to match with any of the others and I've tried everything. 
It also have bronzer and blush in it, so now I don't have to buy that naked flushed palette in a while. 
It's amazing. 

Tämä oli ehdottomasti paras synttärilahja minkä sain. Ja mun poikaystävä on mahtavin tyyppi koko maailmassa. Se osti mulle tän.
Tämän Urban Decayn Naked on the Run paletin bongasin feelunique.comista ja voin sanoa että tämä on ihan mahtava. Boksissa sanotaan että tässä on kuusi ennennäkemätöntä luomiväriä ja vasemmalta oikealle ne ovat 'dive', 'fix', 'resist', 'dare', 'stun'. Tuo vähän alempana on '5050'.
5050 sopii noiden kaikkien muiden kanssa tosi hyvin yhteen ja uskokaa vaan, oon koeajanut jo kaikki. 
Tässä on myös bronzeri ja poskipuna joten mun ei ainakaan vähään aikaan tarvitse ostaa sitä Naked Flushed palettia, jota myöskin olen kuolaillut.
Tää on mahtava.

Jasmin

2 comments:

  1. Oij näyttääpä kivalta nuo meikit!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toi on kaikki mitä mukana tarvii! :D ainoo ehkä mikä siitä jäi puuttumaan on siveltimet, mutta onneks niitä löytyy ihan omasta takaa :-)

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic