2015/02/27

i'm a shoeholicWhat is the hardest thing to work with women's clothing? Well.. There comes a times when you can't do anything to your urge to shop. And especially with Converse, I'm totally going out of the line since I'm having a several pairs of them, but aww they're so cute and how could I resist? It's spring and all. I know, I'm a shoeholic but my boyfriend still has more shoes than I do, so I'm justified to buy new ones. 

Mikä on vaikeinta naisten vaatetuksen parissa työskentelemisessä? Noh.. Tulee niitä hetkiä jolloin sisäisen shoppailijasi on vain päästävä valloilleen. Ja varsinkin conssien kanssa, oon ihan hullu. Mulla on niitä jo muutama pari, hehe, mutta ne on niin söpöt ja miten olisinkaan voinut vastustaa? On kevät ja kaikki. Tiedetään, olen kenkäholisti, (joka on suomeksi muuten äärimmäisen kaunis sana), ja poikaystäväni omistaa edelleenkin enemmän kenkiä kuin minä - joten olen enemmän kuin oikeutettu uuteen pariin. 

Jasmin

2 comments:

  1. ihanat!!!! todellaki olit oikeutettu, eihän noita voi kauppaan jättää :'D !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo! Pitää vaan oottaa vähän kuivempii kelejä et ne pysyy kesälläki ton värisenä! :D ja sitku raahaan noi espanjaan ni kelaa se rusketus ja noi kengät, jotain niin parasta :p

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic