2015/02/06

chocolate coated ice cream lollipops | bake it FridayYOU NEED:  |  TARVITSET:
0,5l ice cream  | 0,5l jäätelöä
200g dark chocolate (at least 50% of cocoa) | 200g tummaa suklaata (vähintään 50% kaakaota)
2tablespoon of butter | 2rkl voita

Apply a cling film to a plate or small baking tray, I highly recommend to use a baking tray, but since it has to be small so it can fit in the freezer, I had to use a small plate. 
Cut ice cream to small pieces as you can see from the picture, but not too small. Then stick toothpicks or cake pop sticks, I also recommend toothpicks, and put a baking tray in the freezer.
Wait until they're completely frozen and then start melting butter and chocolate in a water bath. 
Stick ice cream lollipops very quickly to a chocolate and put baking tray back to a freezer, take them away when you're about to serve them. 

Levitä pienelle uunipellille elmukelmua, tai pienelle lautaselle. Leikkaa jäätelöstä pieniä suupaloja ja pistä niihin hammastikkuja tai käytä kuvassa näkyviä tikkaritikkuja. Suosittelen enemmänkin käytettävän uunipeltiä ja hammastikkuja, mutta girl's gotta do what a girl's gotta to, jos pakastimesi on pieni - käytä lautasia, hammastikkuja kun ei ole - käytä tikkaritikkuja. Lykkää uunipelti jäätelöineen ja tikkuineen päivineen pakastimeen ja jäädytä niitä kunnes ovat kokonaan jäätyneet.
Sulata suklaa ja voi vesihauteessa ja kasta jäädytetyt jäätelötikkarit nopeasti suklaassa. Aseta elmukelmutetulle pellille ja työnnä takaisin pakastimeen - ota tikkarit pakastimesta vasta tarjoilu hetkellä.

Jasmin

2 comments:

  1. OMG! Näyttää NIIIIN hyvälle! Olen ihan hulluna jäätelöön ja suklaaseen, joten tässä yhdistyy kaksi lemppariani 8)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kiitti! joo yllättävän hyvännäkösiä niistä sitten tulikin, muutaman hermoromahduksen jälkeen :-) mutta jos pitkäjänteisyyttä riittää niin kannattaahan sitä lähteä kokeilemaan :D

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic