2015/01/07

DIY: wreck your calendarI decided to do today my own version of "Wreck My Journal" - posts and I decided to wreck my calendar. It basically happens when you print cute little pictures from the Internet's magical world and glue them in your journal or calendar, wherever you want actually. Really simple and fun! I highly recommend. I decided I'll start to do this if I'm happy, inspired or even sad so I can see how I've been feeling on 2015. Better than a diary.

Päätin tänään tehdä oman versioni "wreck my journal"ista, ja päätin tosiaan siis 'tuhota' mun kalenterin. Se siis käytännössä tapahtuu niin, että tulostelet kuvia internetin ihmeellisestä maailmasta, leikkaat ne ja liimaat vihkoon tai vaikkapa kalenteriin, minne vain oikeastaan. Erittäin helppoa ja hauskaa! Suosittelen ehdottomasti. Päätin että aloitan tämän tekemisen, olin sitten iloinen, inspiroitunut tai jopa surullinen niin voin nähdä vuoden lopussa mitä kaikkea olenkaan tuntenut vuoden 2015 aikana. Parempi kuin päiväkirja.

2 comments:

  1. Mulla on myös suunnitelmissa, että heti kun jaksan tulostella kuvia, koristelen mun kalenterin jotenkin kivammaksi, kun nyt se on ihan tommonen perus mustakantinen. Mutta tosi kivannäkösen kalenterin sait aikaseks! :-)

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic