2015/01/01

2015

weheartit.com

Oh my, this is the page number 1 of 365. It's freaking 2015! I can't believe it. 
Since it's 1st of January I've decided to do a new youtube video, so stay tuned for that on Sunday. It was about a time already, I've been so lazy with those lately. 
I've decided to make few "new year's resolutions" - with me, they're mostly like "things I could/try to do in 2015". 
First of all, I'll seriously try to focus more to those video things since I enjoy doing those. I also heard few days ago that I'm going to stay in my current job longer as I expected is going to stabilise this year so much. I've also decided that in 2015 I'll get into that school where I wanted to go in a first place and try to enjoy every single day even it wouldn't feel like it.
This year is going to be legen - wait for it - dary! 

Happy New Year! 

Oi, tämä on ensimmäinen sivu kolmestasadastakuudestakymmenestäviidestä. Hitto vie, nyt on 2015! En voi uskoa sitä. Koska nyt on siis tammikuun ensimmäinen, olen päättänyt tehdä uuden videon, joten pysykääpäs kuululla sunnuntaina. Olihan jo aikakin, oon ollut niin laiska niiden kanssa. 
Oon myös päättänyt tehdä muutamia uudenvuoden lupauksia - vaikkakin mulla se tuppaa vähän menemään niin että ne on enemmänkin näitä "voisin/yritän saada aikaiseksi tänä vuonna" - juttuja.
Ihan ensiksi keskityn noihin video juttuihin enemmän, koska kuitenkin tykkään niiden tekemisestä. Kuulin myös muutama päivä sitten että työtilanteeni tasaantui sen verran ettei tarvitse siitäkään sitten stressata, että onko niitä töitä vaiko ei. 
Tänä vuonna aion myös päästä siihen kouluun opiskelemaan minne viime syksynä hain ja yritän nauttia joka ikisestä päivästä, vaikka siltä ei aina tuntuisikaan. 
Tästä vuodesta tulee legen - odota - daarinen! Kuullostaa tuokin muuten paremmalta englanniksi.

Hyvää uutta vuotta! 

2 comments:

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic