2014/12/07

EMMISOFIA | BLOGMAS DAY 7

EMMISOFIA - Mexican Edition

This is one of blogs I recently found out from my link your blog - post comments and this one I really enjoy to read. This blog is completely in Finnish, so that's cool for all the finnish readers.
I enjoy to read this blog because it's something different. Writings in it are so much different than in others, but hey, she's in other side of the world and it's just an amazing opportunity! 
Emmisofia writes about her exchange-year in Mexico. She tells about Mexico and it's so lovely to see differences between Mexico and Finland. Well, there's a lot of Mexico in two sentences. 
I also like the look in her blog, it's simple. And the header, awesome. Totally enjoying to read this one and I'm glad she linked it for me! 
I highly recommend! 

Tämä on yksi blogeista joita hiljattain linkkailtiin siihen mun "linkkaa blogisi"-postaukseen, tykkäsin tästä heti ensi silmäyksellä. Tämä blogi on siis kokonaan suomeksi, joten se on hyvä kaikille suomalaisille tai suomea osaaville lukijoille. Tykkään lukea tätä koska se on erilainen kuin muut. Kirjoitukset ovat erilaisia kuin näissä perus blogeissa, joihin itsenikin aikalailla luokittelen, mutta niin hänhän on toisella puolella maapalloa ja sehän on ihan loistava mahdollisuus jonka hän on saanut! 
Emmisofia siis kirjoittaa hänen vaihtarivuodestaan Meksikossa. Hän kertoo paljon Meksikosta ja on kiva vertailla kulttuurieroja Meksikon ja Suomen välillä. Woa, siinäpä oli paljon Meksikoa kahteen lauseeseen. 
Ulkoasu blogissa on myös aivan ihana, se on niin simppeli. Ja banneri, upea. Liityin jo lukijaksi ja liitythän sinäkin! Kiitos että linkkasit tämän minulle! 
Suosittelen! 

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic