2014/11/11

my christmas wish list

I seriously can't handle myself anymore! It's only 43 days until christmas and I think I need to share my wish list with you guys.
I love christmas above all holidays, and no, not because of the gifts - it's because of waiting for it, feels you get of it and spending time with your family. But just like we all do, we have needs. And we also want things we don't need. So now I can do some imaginary shopping and hope that my boyfriend, mom or grandparents sees this, heheh... ;)

En pysty hillitsemään itseäni enää! On enää 43 päivää jouluun ja musta tuntuu että mun täytyy jakaa mun toivomuslista teidän kanssa.
Rakastan joulua enemmän kuin mitään muuta juhlapyhää, ja ei, en lahjojen takia - vaan siinä on se sen odotus, ne fiilikset ja se että saa viettää aikaa perheen kanssa. Mutta kuten meillä kaikilla, meillä on tarpeita. Ja haluamme asioita joita emme välttämättä tarvitse. Joten, nyt voin tehdä pientä mielikuvitusshoppailua ja toivoa että poikaystäväni, äitini tai mamma ja pappa näkeät tämän, heheh... ;)

CDON.COM

3 comments:

 1. Tosi kiva tuo new lookin kello :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo niin on ! Yllätyin itsekin miten siihen tykästyin, koska yleiseestikään tuo väri ei ole ihan niin minua, mutta tuota voisin kuvitella pitäväni :D

   Delete
 2. Aaah True Blood!! <3 Itelläki ois hankinta/toivelistassa noi uusimmat kaudet :)

  ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic