2014/11/02

my bucket list for november

weheartit.com

Woah, it is November already! It's one of those months when I'm falling asleep over a winter. I really do, feels like November is just a month. Month which just goes by and then you realise you haven't done anything and it's already December. 
For me, November is extremely exciting experience this year because I actually have time to do stuff. Except that I'm probably sleeping whole month until Christmas because my next few months are going to be a bit rough at work. Yay. 
Because of my laziness I've decided to do a bucket list for this November and try to complete every single thing I've listed. We all know it's never going to happen, but at least I can say that I've done something. Who knows, maybe I surprise us all. With us all, I mean including myself.
So here we go, my bucket list:

1. Have a girls night in 
2. Try to have a smoothie without feeling you want to throw it up, any kind of smoothie. I'll take suggestions for picky persons down there below in the comment box.
3. Buy at least three new clothes.
4. Go to Starbucks - that's honestly a long ago when I last went to Starbucks.
5. Read a book.
6. Bake a applepie [my boyfriend is going to love this]
7. Eat breakfast at least once a week [this is going to be hard for me]
8. Visit at my moms - it's been almost 3 months since we last visited there.
9. Put up some christmas lights.
10. Make a list of things you're thankful at the moment.

Woah, on jo marraskuu! Tää on yks näistä kuukausista minkä jälkeen oon koomassa läpi talven. Oikeesti, tuntuu ihan siltä kuin marraskuu olisi vain kuukausi. Kuukausi mikä vain menee ohi onnellisena ja joulukuussa tajuat että ei helvetti, nyt on jo joulukuu ja mitään ei ole saanut viimekuussa aikaiseksi. 
Mulle tämä marraskuu on äärimmäisen jännittävä kokemus tänä vuonna, koska mulla oikeasti on aikaa tehdä asioita. Paitsi että kuitenkin nukun jouluun asti, koska seuraavat muutama kuukautta on aika rankkaa aikaa töissä. Jee.
Koska olen kyllästynyt laiskuuteeni, päätin tehdä listan asioista joita aion tehdä tässä kuussa ja oikeasti yritän tehdä joka ikisen asian siinä listassa. Kyllähän me kaikki tiedetään ettei se tule tapahtumaan, mutta ainakin voin sanoa tehneeni jotain. Kuka tietää, ehkä mä yllätän meidät kaikki. Ja kaikilla meinaan myös itseäni. 
Tässä olisi sitten sitä listaa:

1. Pidä tyttöjenilta
2. Yritä juoda smoothie. Ihan sama mikä, ilman että tekee mieli yrjötä se ulos. Otan ehdotuksia nirsoille ihmisille vastaan kommenttiboksissa!
3. Osta ainakin 3 uutta vaatekappaletta.
4. Mene Starbucksiin - siitä on oikeesti tosi pitkä aika kun olen viimeksi käynyt.
5. Lue kirja.
6. Leivo omenapiirakka [Jemppa tulee rakastamaan tätä]
7. Syö aamupalaa ainakin kerran viikossa [siitä tulee vaikeaa]
8. Tee visiitti äidin luokse - siitä on melkein kolme kuukautta kun ollaan viimeksi reissailtu siellä päin.
9. Ripusta jouluvaloja.
10. Tee lista asioista joista olet kiitollinen tällä hetkellä.

2 comments:

  1. Mun ehdoton lempparismoothie on maitorahka, banaani, mustikka, vaniljasoijajuoma ja minttusuklaa protskujauhe sekoitettuna. Kunhan tuota protskujauhetta ei tunge liikaa! Soijajuoman voi tietty korvata maidollakin, itse en tykkää tavallisesta maidosta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hitsi! pitääkin kokeilla! :D

      Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic