2014/10/27

tattoo inspiration

all pictures found on weheartit.com 

I've wanted to have a tattoo for so long, but I'm too afraid of needles. I'm always almost fainting when someone sticks a needle on me so that's why I haven't got one yet. 
I want to have a meaning for my tattoo, because it's there for a lifetime. But still, who gives a shit if it doesn't have meaning? When it comes to me I want it to be small and cute, so actually it doesn't need a meaning but I still want it to have one. 
I tried to find cute and small tattoos to inspirate me and I thought meanings to all of them, which one I'm going to take? I don't know. 
Someday I will. 

Oon halunnut ottaa tatuoinnin jo niin pitkään, oon vaan niin kamalan neulakammoinen. Mä melkein pyörryn aina kun joku törkkää neulan muhun, joten sen vuoksi en ole tatuointia vielä hankkinut. 
Haluaisin tarkoituksen tatuoinnilleni, koska se nyt kuitenkin on siinä koko lopunikääni. Mutta silti, kuka siitä tarkoituksesta oikeasti välittää? Mä haluan mun tatuointini olevan pieni ja söpö, joten tavallaanhan se ei tarvitse tarkoitusta, mutta kuitenkin haluan että sillä on jokin tarkoitus.
Yritin löytää söpöjä ja pieniä tatuointeja inspiraatioiksi ja keksin noille kaikille jo taroituksenkin, minkä mä niistä sitten loppujenlopuksi otan? En tiedä.
Ehkä joku päivä.

3 comments:

  1. Otin ite tuossa kuukausi takaperin pienen ja henkilökohtaisen tatuoinnin 1,5v pohdinnan jälkeen. Pelkäsin ihan hulluna sitä et se tulee sattumaan, mut ihan turhaan kuumottelin! Hymähdin vaan että 'ai tältäkö se tuntuuki'. Eihän se siis kivalta tuntunu mut ei käyny mieleskää tirauttaa kyyneltäkään! Joten jos tiedät mitä haluat, niin rohkeesti vaan. It's totally worth it. x

    ReplyDelete
  2. Ittellä kolme tatuointia ja yksii niistä reidessä, eli hyvin iso. kaikki tatuointini on peitettävissä. nyt mulla on haaveena uusi tatuointi tuohon olkavarteen ja ajankin olen varannut jo =))

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic