2014/10/16

Sweden | through my phone


As you might remember, we went to a wedding in Sweden late last month and it was a blast! Decorations were so beautiful and wedding couple was gorgeous, and everything was just so perfect and romantic.

Kuten ehkä saatattekin vielä muistaa, käytiin tossa Ruotsin puolella häissä viime kuussa ja siellä oli hauskaa! Koristeet oli niin kauniita, hääpari oli upea ja kaikki oli vaan jotenkin niin täydellistä ja romanttista.


Food was just amazing and everything was great. As an experience it was great. But well, swedish as a language is something that I can't handle that well even tho it's our second language that was really interesting for me. From toasts I couldn't honestly understand a thing. Something between the lines, but I'm pretty sure that if someone asks me what was the toast about - I wouldn't have an idea. 

Ruoka oli tosi hyvää. Kokemuksenakin tuo oli tosi kiva. Mutta niin, ruotsi niinkuin näin kielenä on jotain mitä mä en ihan niinkään hyvin handlaa, vaikka se nyt on toisena kielenä tässä maassa. Oli todella mielenkiintoista. Puheista en rehellisesti sanottuna ymmärtänyt juurikaan mitään. Jotain ehkä rivien välistä, mutta oon aika varma että jos joku nyt tulisi kysymään multa että mistä siinä puheessa oli kyse - mulla ei olisi harmaintakaan aavistusta.


Night went by drinking and celebrating and next day we went with a whole bunch of people to eat leftovers. 

Ilta meni juodessa ja juhliessa, seuraavana päivänä mentiin sitten koko poppoolla syömään edellisen illan ruuan jämät. 


We left really early to catch a boat and I really must say that I'm definitely not a morning person. I can't do anything what needs brains in the mornings. That's just. It feels like I'm mentally disabled without a cup of a tea or coffee.
There were these coin machines where you can win a stuffed animal. Last time we were on a cruise we tried to catch a Eore one of those things and this time we got Winnie The Pooh by the first try, I was so happy. 

Lähdettiin aamulla superaikaisin laivaan ja nyt on ihan pakko sanoa että en todellakaan ole minkään valtakunnan aamuihminen. En kykene mihinkään aivoja vaativaan toimintaan aamuisin. Tuntuu ihan kuin olisin jotenkin henkisesti vajaavainen ilman kupillista teetä tai kahvia. 
Laivalla on noita kolikkopelejä joista voi onkia pehmoleluja, viime kerralla koitettiin saada Ihaata ja nyt saatiin Nalle Puh. Ja vielä ekalla yrityksellä! Olin niin iloinen.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic