2014/09/24

the naked truthMakeup does miracles. Especially today. I have no clue what happened to my face last night and where those all spots and redness came.
I've been avoiding this post so long and today I decided to publish it. I'm a bit insecure of my face without makeup, don't know why because it's not even that bad. Today is just a bad skin day! Hahha, oh my. Well, now it's time to head to a meeting and after that I'm going to spoil myself and buy something I really need - like new winter jacket. It's not a hoodie-weather anymore, it's freezing cold outside!
I'm counting days to Christmas.. 91 days.. :)

Meikki tekee ihmeitä. Varsinkin tänään. Mulla ei oo harmainta aavistustakaan mitä mun naamalle tapahtu viime yönä ja mistä noi kaikki näpyt ja punaisuus ilmestyivät.
Oon vältellyt tätä postausta ja tänään päätin sitten tehdä semmoisen. Oon ehkä jollain tasolla hieman epävarma tuon meikittömän naamani kanssa, enkä tosiaan tiedä miksi koska eihän se nyt niin paha ole. Tänään on vaan huono naama - päivä! Oivoi.
Nyt on aika juosta kiireellä tapaamiseen ja sen jälkeen ajattelin hemmotella itseäni ja ostaa jotakin mitä todella tarvitsen - vaikka sen uuden talvitakin. Ei oo hupparisää enää, tuolla pihalla on ihan jäätävän kylmä!
Lasken päiviä jouluun.. 91 päivää.. :)

4 comments:

 1. Kiva tämä! :) Itsekin toteutin pari päivää sitten samanlaisen, ja pakko myöntää että samat tuntemukset mullakin oli tuon meikittömän naaman suhteen. Nykypäivän ulkonäköpaineet on vaan niin suuret!

  http://combering.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin on ! Kiittäkäämme tästä ideaalisen ns. täydellisiä mainosten naisia jotka on photoshopattu virheettömäksi :D

   Delete
 2. I have these kind of days too sometimes. Hate them. But you look really beautiful even without the makeup :)

  Ellie
  http://thoughts-of-a-fashion-lover.blogspot.de/

  ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic