2014/09/23

so much to do, so little time

I just realized how cheesy that heading sounds like! It reminds me of that tv-show where was the Olsen twins .. There was books of it too! Hahah, how nostalgic, if someone knows what I mean please leave a comment and tell me what was the name of it. I can't remember.
At the moment I'm a bit overwhelmed about the stuff we need to do before moving into that new apartment and that's the main reason why I haven't posted here anything lately - in three days. I wish there was someone who could do all these things for me. Cleaning, packing, getting an address changed and stuff. There's just so much.
I could handle that everything but we're going to Sweden on Friday for wedding. My boyfriends cousin is getting married on Saturday so we're going to be there and we're coming back to Finland on Monday which leaves us two days to do final packing.

Tajusin justiinsa kuinka hupsulta tuo otsikko kuullostaa! Se muistuttaa mua ihan siitä telkkariohjelmasta missä oli Olsenin kaksoset .. Siittä oli kirjojakin! Hohhoh, tulipa nostalginen fiilis. Jos joku sattuu tietämään mitä sarjaa tarkotan niin jätä ihmeessä kommentti ja kerro mulle mikä sen nimi oli koska mä en muista!
Tällä hetkellä oon vähän hämmentynyt ja ehkä pikkuisen stressaantunutkin kaikesta mitä pitää ennen muuttoa vielä tehdä ja se onkin täällä hiljaiselona näkynytkin. Nojoo, kolme päivää sitten postailin viimeksi, mutta kuitenkin. Olispa joku jonka vois nakittaa tekemään noi kaikki osoitteenmuutokset, siivoomisen ja pakkailemisen mun puolesta.
Okei kyllä mä tähän kykenen, mutta ollaan perjantaina menossa Ruotsiin koska Jempan serkku on menossa naimisiin ja tullaan sieltä vasta maanantaina, joka taas jättää ensiviikolle kaksi päivää hoitaa nämä must to do - jutut ja viimeistelyt.

I'M WEARING: dress - H&M
I posted this picture in Instagram earlier while I was shopping in H&M and I found this lovely black dress for next weekends wedding. 
Yes, before anyone says anything I know it's black and yes - I asked, it's okay to wear. 
I just haven't decided which shoes I'm going to wear with that, I guess it's not going to be Converse.

Laitoin tän kuvan Instagramiinkin aikaisemmin kun olin shoppailemassa H&M:llä ja löysin tän ihanna mustan mekon sinne häihin. 
Ja joo, ennen kuin joku kerkiää jotakin asiasta mainitsemaan olen ihan täysin tietoinen siitä että se on musta ja joo - mä kysyin, se on ihan okei jos laitan sen. 
En oo vaan päättänyt vielä mitkä kengät mä ton kanssa laitan, veikkaan etten ihan consseja kuitenkaan. 


PS: Remember the Q&A and send me your questions by clicking this.
PS: Muistakaa Q&A ja lähetelkää kysymyksiä klikkaamalla tästä.


2 comments:

  1. Ihana toi sun mekko, sopii hyvin sulle! :)

    -http://sosolifestyle.blogspot.fi

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic