2014/09/25

so, I bought a beanie
I'M WEARING: beanie // BikBok
I went to do a little shopping yesterday. My goal was to find a perfect fitting winter jacket and what I found? A beanie. It was literally only thing what I bought. It cost 9,95€ and I'm quite happy because I'm not hat or beanie-type of person, except this is fitting me perfectly and I fell in love with it. 
I'm just wondering that why on Earth it's so hard to find a perfect not-so-long winter jacket. Why? Seriously. Only jacket what I could wear because of my height and body shape was one I found from Tommy Hilfiger. It costs 219€ so I'm definitely not going to fit that in my budget. Haha, I decided to go with my 5-year-old zipper broken jacket for this winter and I truly hope that we're not having -30°C this year. If we are, I'm staying inside with my beanie.

Menin eilen sitten shoppailemaan tavoitteenani löytää täydellinen talvitakki ja mitä löysin? No pipon. Se oli kirjaimellisesti ainoa asia mitä ostin koko reissulla. Se maksoi 9,95€ ja oon melko onnellinen, koska en koe olevani näitä hattu/pipo ihmisiä, paitsi että tämä sopii mulle täydellisesti ja mä rakastuin tähän. 
Mietinpähän tässä nyt sitten vain että miksi on niin hankalaa löytää siedettävän näköinen ja sopiva lyhytmallinen talvitakki. Oikeesti. Ainoa takki jonka pystyin kelpuuttamaan kiitos vartalon muotojeni ja pituuteni oli Tommy Hilfigerin ja se maksoi 219€, joten sitä en todellakaan ole mahduttamassa mun budjettiini. Hohoh, päätin nyt sitten vielä käyttää tätä mun viisi vuotta vanhaa rikkinäisellä vetskarilla varustettua tämänkin talven ja todellakin toivon että ei tule mitään -30°C pakkasia tänä talvena. Jos tulee, pysyn visusti sisällä piponi kanssa.

2 comments:

 1. I love that beanie! Where did you buy it? :)
  I also search for a good jacket but as you said it's hard to find an affordable one :(

  Ellie xx
  http://thoughts-of-a-fashion-lover.blogspot.de/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha thanks! Yea I have no clue what's going on with those jackets... I bought that beanie from BikBok :)

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic