2014/09/14

must have | kitchen

I've just realized that I've got reached 32 followers for my blog and as weird as it sounds it really made my day. I promise that when I reach 50, I'll do something crazy what I wouldn't do otherwise. I can't believe that there's actually so many that is interested of my writings and well.. my life. So amazing, thank you guys!

Tajusin just että tällä blogilla on jo 32 seuraajaa, kuinka oudolta se saattaakin kuullostaa, paras hetki päivälle ehdottomasti oli kun sen huomasin. Lupaan että kun tämä saavuttaa sen 50, teen jotakin niin hullua mitä en ikinä voisi tehdä. En voi kuvitella että jossakin on oikeasti 32 ihmistä jotka on kiinnostuneita mun kirjoituksista ja.. no, elämästä. Mahtavaa, kiitos! 


As you guys know we're moving in to our new apartment next month! And I'm so excited that I've done these collections to every single room what's in that apartment. 
As you might probably know, kitchen is that one thing I love the most in home. It's the heart of it. Every time I visit a new place I have to see the kitchen. It's just a thing I do.
I fell in love with those hooks! They don't even look like a hooks so that's the best part of it. I'm going to order two of them, one for the pot holders and other one for that apron and kitchen towel. They're 4,99€/piece. 
That cute chalkboard I found from Urban Outfitters and it was 16€, that's only "expensive" thing. 
Well, others are from H&M and Ikea, so they're not that expensive. 
I'm just too excited! I seriously can't wait. We're having a huge paper-box hell over here, so I'm going to continue with that.

Kuten te nyt varmasti jo varsin hyvin tiedätte niin ollaan pian muuttamassa siihen uuteen asuntoon. Oon niin innoissani että oon tehnyt näitä kokoelmia jo jokaiseen huoneeseen mitä sieltä löytyy. 
Joku jo saattaakin tietää että keittiö on mun lemppari paikka kodissa. Se on kodin sydän. Joka kerta kun menen käymään uudessa paikassa, mun on ihan pakko nähdä keittiö aina ensimmäisenä. Se on vaan se juttu mikä täytyy ja on pakko tehdä.
Rakastuin noihin koukkuihin! Ne ei ees näytä koukuilta ja se onkin paras juttu niissä. Aion tilata niitä kaksi kappaletta, toinen patalapuille ja toinen tuolle essulle ja keittiöpyyhkeelle. Ne on 4,99€/kipale.
Toi söpö liitutaulu on Urban Outfittersiltä ja se on 16€, se on vähän kalliimpi.
Taino, kaikki muu onkin H&M:ltä tai Ikeasta, niin ne ei oo niin kalliita niin verraten niihin toi on vähän kalliimpi. 
Oon niin innoissani! En jaksa oottaa. Meillä on menossa täällä jäätävä pahvilaatikkohelvetti, joten jatkanpas sen kanssa.

10 comments:

 1. Wow this is such an inspirational post! Love it! xx

  ReplyDelete
 2. Oih, noi koukut on just ihanat! Täytyy itekki vilkasta ! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo itsekki rakastuin niihin! Kandee kurkata H&M:n sivuilta noita, sielläpä niitä :-) just kivat ku ei oo tommoset perus koukut :D

   Delete
 3. Vaikutat aivan ihanan sympaattiselta ihmiseltä <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete
 4. Liityin lukijaks, mutta oli pakko tulla vielä erikseen laittamaan kommenttia!
  Miten en oo ennen eksynyt sun blogiin - oot tosi nätti ja muutenkin tositosi kiva tää sun blogi, vau! <3
  ja apua noi sun marsut :-D mulla on kaks pupua täällä, niin tykkään seurailla kaikkia pupu/marsujuttuja! :-)

  ReplyDelete
 5. Miten sä teet noita kollaaseja? Mäki haluun :-D

  ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic