2014/09/16

3 things you don't know about me, probably

... I consider really carefully every time I'm going to buy something new. I used to be that type of a person who wants something, goes to a shop and buys it immediately without thinking. Now I've started to think that what if I consider too much. I've left so much stuff that I really need behind only because of my "careful considering". I mean, you can spend that 50€ to food besides of that new winter jacket which has been on your shopping list because what you're wearing now is five years old and it's zipper have been broken for 3,5 years. Seriously me, why?

... My alltime favourite hobby have been dancing. I've danced almost 11 years of my life until my knees decided otherwise. I could've been professional by this time but nah, it's probably better to have rheumatism. 

... I've wanted to do covers of songs in Youtube so many years but I'm just too shy to do so. 


... Ajattelen tosi harkiten kun olen ostamassa jotakin uutta. Ennen olin sellainen että kun jotakin halusin, menin kauppaan ja ostin sen - asiaa sen kummemmin ajattelematta. Nyt olen alkanut miettiä että ehkä punnitsen sitä pääni sisällä vähän liikaakin. Tämän mun harkitsevaisuuden takia oon jättänyt niin monta juttua kauppaan, vaikka olisinkin niitä tarvinnut. Tai siis tarkoitan että voihan sen 50€ käyttää vaikka mieluummin ruokaan kuin ostaa se uusi talvitakki, joka on kylläkin ollut ostoslistalla aikaa sitten, jota olet käyttänyt jo viisi vuotta ja josta on vetoketju ollut hajalla sen 3,5 vuotta. Mietimpä tässä että mikähän mahtaa vaivata.

... Mun lemppariharrastus on aina ollut tanssi. Harrastin n. 11 vuota tanssia kunnes mun polvet päätti toisin. Musta olisi voinut tulla ammattilainen mutta noh, kaipa se nivelreuma on sitten parempi.

... Oon halunnut tehdä biiseistä covereira jo niin hirmuisen kauan YouTubeen mutta oon liian ujo että koskaan julkaisisin niitä.

2 comments:

 1. Toi ostosjuttu! Mulla ihan sama! Ennen ostin vaa menemään, mutta nyt tulee oikeesti harkittua sitä ostosta. Ja aika usein jääkin ostamatta, jos yhtää mietityttää. Sitten jos se vielä jää sillai mietityttämän, että noh miksen ostanu niin sitten mä yleensä käyn sen tavaran kyllä kotiin hakemassa :)

  http://lovingtlthings.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah yay en oo ainut!!! :D en tiiä, must on tullu ihan kauheen pihi - ja pahimmillaan se on aina sillon kun olis sitä rahaa ostaa jotakin!

   Delete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic