2014/08/08

cream and neon coral floral print backbag | what's in my bag?


IN MY BAG| hoodie / newlook | sunglasses / H&M | purse / Bershka | calendar / persoonallinenkalenteri.fi 

I'm really boring what comes to a stuff what I carry around in my bag, because I don't feel any certain need to bring anything that I don't need with me.
I found that back bag from newlook.com and it was on sale so it's probably not available anymore. It's really useful and I fell in love with that print on it, it's just too cute and it's so not me, but I took a risk and it was worth it! 
I usually carry my calendar with me, purse indeed and sunglasses. It's really hard to choose what to wear in Finland especially in summer, because you can't know either theres hot or cold outside and that's why I'm having that cosy hoodie with me almost everywhere I go to.

Oon tosi tylsä kun on kyse mun laukun sisällöstä. Mulla kun ei oo semmosta erillistä tarvetta kantaa mitään turhia krääsiä mukanani.
Löysin tuon repun newlookilta ja se oli alennuksessa, joten sitä ei varmaankaan sieltä enää saa. Toi on tosi käytännöllinen ja rakastuin tohon kukkakuosiin! Vaikka se ei ookkaan yhtään mun tyylinen, otin riskin ja se oli ihan sen arvoista. 
Mulla on yleensä kalenteri mukana, lompakkokin tottakai ja aurinkolasit. Suomen kesä on niin ihmeellinen, ei voi ikinä tietää mitä taivaalta tulee alas ja onko siellä kylmä vai kuuma ulkona - on tosi vaikea päättää mitä haluaa laittaa päällensä ja sen takia kannan tota hupparia lähestulkoon joka paikkaan minne vaan oon menossakin.On Wednesday I went to Turku to visit one of my greatest friends and helped her moving in to her new apartment! We had a great time and now when she'll be living closer we'll see each other more often. We went through IKEA, we carried a bed there, builded dining table and it was really fun must say! 

Keskiviikkona matkustin Turkuun Petran luokse! Autoin sitä muuttamaan sen uuteen superihanaan asuntoon, kannettiin kuulkaas sänkyä ja kasattiin ruokapöytää ja oli ihan sika kivaa. Nyt kun se asuu vähän lähempänä niin nähdään toisiamme useemmin muutenkin, hihih! :)


3 comments:

  1. Ihan supernätti toi sun laukku/reppu/mikälie!

    ReplyDelete
  2. Tosi ihana toi laukku. Kiva blogi myös:)

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic