2014/08/05

apartment tour | update

There's been loads of changes since I last made a blogpost of our apartment so I decided to do a new one. I haven't done this update post earlier because this apartment have been looking like someone tried to rob us and left a huge mess behind.

Paljon on muuttunut siitä kun oon viimeksi tehnyt kämppäpostausta, joten nyt ajattelin siis tehdä uuden. Aikaisemmin en oo saanut tätä aikaiseksi koska tää on kirjaimellisesti näyttänyt siltä kuin joku olisi koittanut ryöstää meidät tai räjäyttänyt tän kämpän totaaliseen kaaokseen.Let's start with our "kitchen"! I hate it. It's so freaking small, but so is this apartment and I've decided to get a new one, otherwise I'll lose my mind. There's noting more to say of it. I hate it.

Aloitetaan "keittiöstä"! Mä vihaan sitä, se on niin pieni ja niin on tää koko kämppäkin ja oon päättänyt etsiä ja saada uuden, muuten varmasti sekoan. Tästä ei oo mitään muuta sanottavaa kun että mä vihaan tota keittiötä.
This is our living room / bedroom. Our bed just basically goes as a couch and a bed. I'd really be happy if they were two separate things, but no can do. Everyone's just hanging on our bed and we'll just have to be okay with it. 
Everytime we visit in IKEA I need to buy new sheets to our bed and that's kind of a obsession to me, that's why almost every single pillow is having a different sheet. I like to call it a 'combination of IKEA-sheets' and I have no clue why I'm doing that.
And as you can see, I'm obsessed with candles also. And I mix them too. Now I'm having that basic H&M candle which doesn't smell and then another one which is called Ocean Breeze. 
I brought a piece of coral which has found it's way to Miami Beach from there - yea it looked like that when I found it, I didn't kill it and when we were in Spain I brought those rocks and shells. 
Pink ones are from IKEA - surprise surprise - they smell like peppermint. It's really lovely.
Jemppa is growing chilli so that's what those plants are in that pink huge box.

Tässä on meidän olkkari / makkari. Mein sänky toimii siis periaatteessa sänkynä ja sohvana. Olisin superonnellinen jos meillä olisi nuo erikseen. Kaikki vaan hengailee meidän sängyllä ja mein vaan täytyy olla ookoo sen asian kanssa. 
Joka kerta kun käydään IKEAssa, mun on ihan pakko ostaa uudet lakanat ja sen takia melkein jokaisessa tyynyssä on eri pussilakanat. Se on semmonen IKEA-pussilakanayhdistelmä.
Mulla kun näitä kynttilöitä nyt tuntuu riittävän, oon hamstrannut IKEAsta noita pinkkejä piparmintun hajuisia, sininen on H&M:ltä ja se tuoksuu merelle. Koralli on peräisin Miami Beachilta ja kivet ja simpukat Espanjasta.
Ja Jemppa ja sen viherpeukalot on onnistuneet pitämään noi chilit elossa, ihmettelen suuresti.This is our dining/working table. You'll never know what you find from this table - it can be our computers, food or iPhone/iPad parts all over the place. Or something else what Jemppa have got in his mind.

Tässä on meidän ruokailu / työskentelypöytäsysteemi. Ei voi ikinä tietää mitä tältä pöydältä löytyy - siinä voi olla vaikka tietokoneita, ruokaa tai iPhonen/iPadin osia ympäriinsä. Tai jotain muuta mitä Jempalle on nyt sattunut juolahtamaan mieleen.Our piggies are also having a place of their own in this apartment. You can find a post of it by clicking this.

Puipuiltakin löytyy paikka tästä kämpästä! Siitä paremmin postausta klikkaamalla tästä.


Last but not least a little sneak peek to my next post! 
What did you like our apartment? Feel free to comment down below ;)

Viimeiseksi vielä pieni vilaus tulevasta postauksesta! 
Mitä piditte meidän kämpästä? Kommenttiboksi on ihan vapaasti käytettävissänne ;)
4 comments:

 1. wooow that looks just amazing and really cosy ! xx

  ReplyDelete
 2. onpas kotoisan oloinen :3

  ReplyDelete
 3. Näyttää kyllä vähän täyteen ahdetulta, mutta silti ihan ookoo.

  ReplyDelete
 4. wow amazing! x

  ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic