2014/07/17

oh sweet freedom


Puippujen uusi häkki tuli keskiviikkona ja ne on ihan rakastuneita siihen! Vähän on ollut  noiden rappusten kanssa harjoittelemista mutta minkä Sidney edellä sen Tiuhti ja Viuhti perässä. 
Tosiaan kyseessä on siis kaksikerroksinen häkki - pakettiin ei kuulu tuo ulkoaitaus. 

Our piggies got their new cage on Wednesday and they fell in love with it. Of course there's a bit practicing with stairs but what Sidney does first - Tiuhti and Viuhti follows.
It's two-floor cage and that outer thingy doesn't belong to the package.Joku saattaakin tunnistaa jo että mistä tuo häkki"aitaus"-systeemi onkin peräisin ja vastaus on kyllä. Keksin tuon aamulla kun mietin että mihin säilötään vanha häkki, koska reissataan niin paljon niin ei sitä voi poiskaan antaa ja tätä uutta ei lähde kukaan raahaamaan yhtään minnekään.
Toi on siitä vanhasta häkistä. Nää on näitä mun random DIY-ideoita.
Nyt puipuilla on tilaa juosta ja temmeltää ja kun pääsen töistä odotan innolla onko kukaan näistä enää tällä niille rajatulla alueella. Ne on fiksumpia miltä ne näyttää.

I was thinking and thinking what to do with that old cage. Of course we can't sell it because we're traveling so much that we need smaller one to fit in the car.
From that old cage I used that upper part and there's a fence! 
Now they have a loads of room to run and popcorn. 
I'm  seriously waiting to get home from work to see is anyone out of there anymore. They're smarter than they look.


1 comment:

  1. aww they're just too cute ! xx

    ReplyDelete

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic