2014/06/18

True Blood S7E1 @ NRJ Finland ft. HBO NordicMeillä on töissä todella mukavan pehmeä sohva. Siinä todella mukavan pehmeällä sohvalla on myös tyynyjä. Paljon tyynyjä. Ne tyynytkin on pehmeitä. Tosi pehmeitä. 
Viisi päivää Espanjaan. Jee!! 


DeeJii Dosse!


Asiaan siis! Jemppa voitti NRJ:n ja HBO Nordicin järjestämässä kisassa mahdollisuuden päästä NRJ:n studioille -tänään- näkemään True Bloodin seitsemännen tuotantokauden ensimmäisen jakson ensimmäisten joukossa. 
Paikalla kävi ilmi että me oltiin ihan oikeasti maailman ensimmäisten ihmisten joukossa sillä tuo jakso on aikaisemmin näytetty vain Jenkeissä valikoidulle yleisölle. Ensi-"iltansahan" se saa Suomessa vasta maanantaina aamulla HBO Nordicilla. 
Vaikka en siitä jaksosta mitään saa kirjoittaa, kirjoitan vain sen että se oli ihan pirun hyvä! Jos olet yhtään sen kaltainen persoona että vampyyrit sun muut ihmissudet iskee, suosittelen katsomaan kaikki kuusi tuottaria ja pysyt kärryillä tässä seitsemännessä. Mutta se oli ihan mahtava!! M-A-H-T-A-V-A-!
Päästiin myös NRJ:llä näkemään Dossea ihan livenä, kuultiin kun hän juonsi showtansa, saatiin yhteiskuvia tottakai ja mikä parasta - sain vastauksen kauan mietityttäneeseen kysymykseen; miten tälle alalle pääsee töihin? Mistään et saa parempaa vastausta kuin sellaiselta joka on jo töissä sillä alalla.
Oli mahtava mahdollisuus.Asia jota rakastan yli kaiken - ilmainen krääsä! Saatiin giftbagit jossa oli kaksi pussia draculapillereitä, True Blood muistikirja ( josta teenkin itselleni uuden päiväkirjan) ja 14vuorokauden ilmaiskokeilulipukkeita jaettavaksi kavereille.
Mahtavaa! 
Nyt suunnitelmissa olisi pikkuisen sapuskailua, matkalaukkujen noutoa varastosta ja ehkä hieman pakkaustakin. Siivotakin pitäisi! No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking an effort to comment on my blog♥
Also, make sure to leave your links so I can visit in yours♥

 
Designed by Beautifully Chaotic